Oversættelse fra engelsk til hebraisk

Hebraisk tekst om forfatterkunst

Vi har mange års erfaring med professionelle oversættelser mellem engelsk og hebraisk. Kontakt os nu, og vi fortæller mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Som sprog refererer hebraisk til en af flere dialekter i de kanaanæiske sprog. Hebraisk (Israel) og moabit (Jordan), kan kaldes for sydlige kanaanæiske dialekter, mens fønikisk (Libanon) kan kaldes en nordlig kanaanæisk dialekt.

Hurtigoversætter har lavet mange oversættelser fra engelsk til hebraisk. Vores tilbagevendende kunder, er både private personer, organisationer, samt offentlige institutioner.

Oversætter med hebraisk som modersmål

Organisation ICHEIC, hører til en af vores mest loyale kunder. Vi har oversat mange økonomiske tekster af juridisk karakter.

Alle vores oversættere har i disse tilfælde hebraisk som modersmål, og desuden et fremragende kendskab til engelsk. Vi har brug for at tilpasse din oversættelse til de anmodninger, du har, og vi vælger specifikke oversættere, med stor omhu. Den oversætter vi vælger at bruge, skal have haft en relevant baggrund, samt gode kompetencer i forhold til indholdet af teksten.

Ring 39 15 81 80 og vi fortæller dig mere om, hvad vi har at tilbyde. Vi skræddersyr din unikke oversættelse, og din tilfredsstillelse er altid vores mål!

Hvad koster en hebraisk oversættelse?

Prisen på en oversættelse varierer alt efter typen af tekst, ønskemål, samt antallet af sider. Men alt er baseret på en pris pr. ord. Vores pris pr. ord er generelt lavere end mange andre oversættelsesbureauer på markedet.

Hvis du scanner, og vedlægger dine tekstdokumenter via e-post kontakter vi dig med et pristilbud så hurtigt vi kan. Vi garanterer den bedst mulige kvalitet til konkurrencedygtige priser. Med et omkostningseffektivt system, kan vi holde omkostningerne nede ved produktionen, og derfor nedsætte priserne.

Vil du tale med os, før du sender dine tekster? Ring 39 15 81 80 , og en af vores projektledere vil besvare dit opkald. Den projektleder du ender med at tale med, vil også være din personlige kontakt gennem hele projektet, såfremt du naturligvis beslutter dig for at gå videre med oversættelsen. Velkommen til at ringe til os!

2018-05-09T09:42:59.7324981Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo