Finansiel oversættelse til og fra dansk

Kontakt os for oversættelser til og fra dansk inden for økonomiske og finansielle områder.

Vi garanterer korrekte og fejlfrie økonomiske oversættelser til og fra dansk. Ring 39 15 81 80, så hører du hvordan vi kan hjælpe dig videre!

Globale virksomheder og organisationer har ofte brug for at oversætte tekster vedrørende finansiering og økonomi til og fra flere sprog.

Hos os får du finansielle og økonomiske oversættelser til og fra dansk, foretaget af professionelle finansielle oversættere. Alle oversættere er modersmålstalere.

Kunder

Vores kunder kommer fra alle discipliner og forskellige økonomiske retninger. Multinationale selskaber, nationale og internationale organisationer, konsulentfirmaer, banker, investeringsselskaber og forsikringsselskaber er blot et par eksempler på kunder, der er afhængige af os for forskellige opgaver.

Dokumenter

Vi håndterer økonomiske tekster såsom: forretningsplaner, kontrakter, balancer, budgetter, regnskaber, regnskabs- og skattemæssige rapporter, forsikringsvirksomhed, juridiske aftaler, konkurs dokumenter, marketingplaner, indkomstopgørelser, årsrapporter samt kvartalsrapporter m.m.

Vi oversætter alle typer dokumenter og kan håndtere alle filtyper, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en økonomisk oversættelse til og/eller fra dansk.

Tilbud på økonomisk oversættelse

Modtag et tilbud ved at sende os en e-mail med dine tekster, og vi vil vende tilbage med et tilbud, snarest muligt. Ring på 39 15 81 80, så fortæller vi dig mere om, hvad vi har at byde på. Ellers kan du gå direkte til siden ’Tilbud’, hvor du kan læse mere om bestillingen af et oversættelsestilbud.

2018-09-17T08:28:11.9504464Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo