Økonomiske oversættelser til og fra engelsk

Vi tilbyder oversættelsesydelser til og fra forskellige engelske sprogvarianter inden for alle økonomiske og finansielle områder

Vi tilbyder vores oversættelsesydelser til og fra forskellige engelske sprogvarianter, inden for alle økonomiske og finansielle områder. Du er velkommen til at ringe 39 15 81 80 så fortæller vi mere!

Hurtigoversætter udfører økonomisk og finansiel teknisk oversættelse til og fra engelsk hver dag. Vi samarbejder med oversættere i alle finansielle områder.

Uanset den engelske sprogvariant (vi kender dem alle og skelner nemt mellem walisisk engelsk, og amerikansk engelsk) har vi de sproglige færdigheder, der er nødvendige for en nøjagtig oversættelse til dine økonomiske tekster.

Engelske oversættelser i økonomi og finans

Fejlfrie økonomiske oversættelser er højst nødvendige for at dine informationer skal kunne fungere på det internationale erhvervsmarked.

Vi har mange års erfaring inden for alle områder af økonomien, og oversætter økonomiske og finansielle dokumenter: årsrapporter, informationer til aktionærer, marketingsmateriale, beregninger, kvartalsrapporter og regnskaber.

Økonomisk oversættelse til amerikansk engelsk eller britisk engelsk

Hurtigoversætter tilbyder lokaliseret oversættelse i mange flere områder af økonomien. Om dit behov så er, at få oversat til britisk, amerikansk, eller australsk engelsk, så kan du være sikker på, at den person der oversætter har det respektive sprog, som sit modersmål.

Længere nede på siden finder du links til flere oplysninger om de forskellige sprog, som vi kan hjælpe med.

Et tilbud du kan betale

For at kunne tale om prisen på din oversættelse, er vi nødt til at analysere den tekst du ønsker oversat. Send derfor teksten i en e-mail og nævn gerne i e-mailen, hvis du har specielle ønsker, og vi vil vende tilbage med et prisforslag, som du kan overveje i fred og ro.

Hvis du vælger at acceptere tilbuddet, starter vi med tekstbehandlingen direkte. Ring 39 15 81 80, hvis du undrer dig over noget, eller har yderligere spørgsmål, så hjælper en af vores Project Managers dig videre.

2016-10-31T13:52:49.9047442Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo