Økonomisk oversættelse til og fra norsk

Vi tilbyder oversættelseydelser til og fra norsk i områderne økonomi, budget og finans

Vi laver oversættelse til og fra norsk i emnerne finans, økonomi og budget. Ring til os nu på 39 15 81 80, og hør mere om vores fordelagtige tilbud!

Udviklingen i grænsehandelen mellem Danmark og Norge i løbet af de sidste tyve år har været stærkere end udviklingen i andre detailforretninger i Danmark.

Udsigterne for fremtidig grænsehandel er gode, da prisforskellene mellem landene fortsat forventes at gavne det økonomiske udbytte. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er ofte ansat af de danske og norske virksomheder, der har behov for finansielle oversættelser.

Finans, budget og økonomi

Uanset det økonomiske område og type dokument, kan oversættelsesbureau Hurtigoversætter opfylde de behov du har, når det kommer til oversættelser.

Vores oversættere har uddannelse og erfaring i et eller flere finansielle emneområder, og vi kan garantere oversættelser af højeste kvalitet.

Længere nede er eksempler på sprogkombinationer, hvor vi har en stor efterspørgsel, men vi kan også oversætte mellem de fleste andre sprog, så kontakt os for at finde ud af mere. Du kan også læse mere om vores norske oversættelse services, her: Norsk.

Norske finansielle oversættelser du har råd til

Find ud af, omkostningerne for en oversættelse af bl.a. din års-, eller kvartalsrapport til eller fra norsk. Ved at vedhæfte og sende tekstfilerne via e-mail kan vi beregne en nøjagtig pris per ord, og komme tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere, kan du ringe til os på 39 15 81 80 og vi fortæller dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi lover oversættelse af meget høj kvalitet til en rimelig pris, og levering inden for aftalt tid!

2016-10-28T14:06:54.8501590Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo