Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Økonomisk oversættelse fra dansk til norsk

Vi laver kvalitetsoversættelser fra dansk til norsk i alle økonomiske områder

Vi laver kvalitetsoversættelser fra dansk til norsk inden for alle økonomiske områder. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Et allerede stærkt handelsforhold mellem Danmark og Norge, vokser sig stærkere for hvert år. Mange danskere vælger at bo og arbejde i Norge, og mange danske virksomheder er også etableret på det norske marked.

Vi har et stort antal faste kunder som bl.a. er danske virksomheder og organisationer, der bruger os for økonomiske og finansielle oversættelser til norsk.

Lokalisering - norske økonomiske oversættelser der er tilpassede

Vi justerer din finansielle oversættelse, så den er tilpasset til dine behov, økonomiske område, terminologi, målgruppe og geografiske område. Dette kaldes lokalisering og er en integreret del i vores tilgang til arbejdet med oversættelser, på hvert emne eller i ethvert område.

Om så behovet er en oversættelse fra dansk til bokmål, eller en oversættelse fra dansk til nynorsk, har vi den rette oversætter til din opgave. Med norsk som modersmål og en finansiel baggrund, vil en af vores oversættere arbejde med din oversættelse, således at du får et produkt af højeste kvalitet.

Tilbud

For at vi kan give dig et tilbud, beder vi dig om at sende os en e-mail med det tekstmateriale. Så vender vi tilbage med et tilbud, lige så snart, at vi har foretaget en vurdering af teksten.

Ønsker du at tale med en af vores Project Managers, så er du altid velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80.

2018-09-03T13:54:28.2421388Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo