Økonomisk oversættelse fra dansk til norsk

Vi laver kvalitetsoversættelser fra dansk til norsk i alle økonomiske områder

Vi laver kvalitative oversættelser fra dansk til norsk inden for alle økonomiske områder. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere om hvordan vi kan hjælpe dig!

Et allerede stærkt handelsforhold mellem Danmark og Norge, vokser sig stærkere for hvert år. Mange danskere vælger at bo og arbejde i Norge, og mange danske virksomheder er også etableret på det norske marked.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har et stort antal faste kunder som bl.a. er danske virksomheder og organisationer, der bruger os for økonomiske og finansielle oversættelser til norsk.

Danske virksomheder i Norge

I Norge investerer de lige nu stort i infrastruktur, energi og den offentlige sektor. Samtidigt er landets stærke købekraft i detailhandel, og fødevarehandel blevet til en handelsrute for fremtidige investeringer og økonomisk vækst.

Det skaber forretningsmuligheder for danske virksomheder i de fleste brancher, og øger også mulighederne for konsulenter, rekrutteringsbureauer og mange andre foretagende.

Selv om landene ligner hinanden i mange henseender, er der forskelle mellem dem, og det gælder især sprog, terminologi og kultur.

Lokalisering - norske økonomiske oversættelser der er tilpassede

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter justerer din finansielle oversættelse så den er tilpasset til dine behov, økonomiske område, terminologi, målgruppe og geografiske område. Dette kaldes lokalisering og er en integreret del i vores tilgang til arbejdet med oversættelser, på hvert emne eller i ethvert område.

Om så behovet er en oversættelse fra dansk til bokmål, eller en oversættelse fra dansk til nynorsk, har vi den rette oversætter til din opgave. Med norsk som modersmål og en finansiel baggrund, vil en af vores oversættere arbejde med din oversættelse, således at du får et produkt der er af højeste kvalitet.

Hvad koster det?

Omkostningerne for en dansk-norsk økonomisk oversættelse afhænger af flere faktorer: mængde af tekst, dokumenttype, samt dine behov.

For at vi kan være i stand til at give dig et nøjagtigt tilbud, beder vi dig om at sende tekstmaterialet via og vi vil vende tilbage med et tilbud, så snart vi har foretaget en vurdering af teksten.

Vil du tale med en af vores Project Managers skal du tage telefonen og ringe til os på 39 15 81 80, så får du svar på dine spørgsmål, samt eventuelt flere informationer om de ydelser, vi kan tilbyde. Du er hjertelig velkommen til at ringe, allerede i dag!

2016-09-06T13:23:47.8842968Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo