Økonomisk oversættelse fra dansk til spansk

Vi tilbyder oversættelsesydelser fra dansk til spansk i fagområderne økonomi, budget og finans

Vi laver oversættelse fra dansk til spansk i fagområderne økonomi, budget og finans. Ring til os nu på: 39 15 81 80. Vi svarer på alle dine spørgsmål!

Spanien regnes som et af Danmarks største eksportmarkeder. Køretøjer, træ, papir, medicin, jern, stål, kommunikationsudstyr, og industrimaskiner, udgør de største eksportvarer.

Hurtigoversætter får anmodninger fra forskellige aktører i det danske eksportmarked, og oversætter alle slags tekster indenfor økonomi, finans og budget, fra dansk til spansk.

Turisme er en anden stor økonomisk aktivitet, hvor der er en stigende efterspørgsel efter vores ydelser.

Terminologi inden for budget, finans og økonomi

Komplekse og avancerede udtryk i denne branchetype er ikke ualmindelige, og der stilles høje krav til det der skal oversættes.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter ansætter kun spanske modersmålsoversættere i denne sprogkombination, der har erfaring med tidligere finansielle oversættelser, og som er velbevandret i den terminologi, der er relevant for netop dit fagområde.

Vi sparer dig både tid og penge!

Vi sparer dig tid og administrationsomkostninger ved at tilbyde omkostningseffektive projektløsninger. Du behøver ikke at søge efter en oversætter med tilstrækkelige færdigheder til at opfylde dine behov - vi kender allerede den oversætter, som er bedst egnet til din mission!

Send dine tekstfiler til os via e-mail, så ser vi på dokumenterne og vender tilbage, med et konkurrencedygtigt tilbud.

Kontakt os

Kontakt venligst 39 15 81 80, så kommer du til at tale med en af vores Project Managers, som vil hjælpe dig videre og fortælle dig mere om de ydelser vi kan tilbyde. Hjerteligt velkommen til at ringe eller sende os en e-mail, i dag!

2017-01-19T12:35:45.6559610Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo