Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Økonomisk oversættelse fra dansk til svensk

Vi tilbyder oversættelsesydelser fra dansk til svensk i økonomi, budget og finans

Vi laver oversættelser fra dansk til svensk inden for områderne økonomi, budget og finans.

Vi kan gennem et stort netværk af freelance oversættere tilbyde præcise, økonomiske og finansielle oversættelser, fra dansk til svensk.

Oversættere med uddannelse inden for økonomi og med svensk som modersmål, samt meget godt kendskab til dansk vil håndtere dine tekster.

Hos os får du kvalitetsoversættelser til en lav pris, og med hurtig levering.

Svenske oversættere til økonomiske og finansielle tekster

Med åbningen af ​​Øresundsbroen blev den tidligere samhandel mellem Sverige og Danmark yderligere forstærket. Med dette er også behovet for oversættelser i økonomi og finans, hurtigt steget.

Vi tilbyder oversættelse i alle økonomiske og finansielle områder. Vores dygtige oversættere behandler dagligt dokumenter som: årsrapporter, forretningsplaner, årsregnskaber, for blot at nævne nogle få.

Specialiserede oversættere

En oversættelse er ikke blot en oversættelse. Det handler mindst lige så meget om at være nøjagtig indsat i den relevante terminologi og de udtryk, der findes i bestemte områder af finans og økonomi. Vi udvælger nøje vores oversættere, så de har de rigtige kompetencer, til netop din tekst.

Oversætteren som vi bruger i sprogkombinationen dansk til svensk, vil have målsproget svensk som modersmål, og taler samtidigt flydende dansk. Derudover vil oversætteren også have en økonomisk baggrund i et, eller flere finansielle områder.

Kvalitetsoversættelse af årsrapport fra dansk til svensk

Vi har adgang til tusindvis af finansielle oversættere og ved med det samme, hvilken af dem, der har de nødvendige færdigheder til at omsætte din årsrapport eller andre økonomiske tekster, korrekt. Få nu et tilbud ved at sende os en e-mail med dine tekster. Vi gennemgår dokumenterne og taler med oversætteren, som vi finder bedst egnet til din opgave. Derefter vender vi tilbage til dig med et tilbud, som du i fred og ro, kan overveje.

Hvis du beslutter at acceptere tilbuddet, vil vi starte med det samme, og tilpasser projektet baseret på dine behov og ønsker.

Ring til os i dag!

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, og vi vil besvare dine spørgsmål og fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi garanterer en kvalitetsoversættelse til de bedste priser, og leverer altid inden for den aftalte tid!

2018-09-03T11:00:36.1180773Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo