Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Økonomiske oversættelser fra dansk til tysk

Vi tilbyder oversættelser fra dansk til tysk i økonomi, budget og finans.

Vi udfører oversættelser fra dansk til tysk inden for områderne økonomi, budget og finans. Send dine tekster til os, og vi vender tilbage med et tilbud!

Det tyske sprog har officiel status i Tyskland, Østrig, Belgien, Italien (Sydtyrol), Liechtenstein, Luxembourg og Schweiz.

Danmark har stor handel med mange af disse markeder, og derfor er der ofte brug for økonomiske og finansielle oversættelser til tysk.

Vi kan levere tyske økonomiske oversættelser af meget høj kvalitet, takket være vores højtuddannede oversættere med forskellige versioner af det tyske sprog som deres modersmål.

Finansiel dansk-tysk oversættelse

Vi tilbyder mange ydelser på det økonomiske område, og udfører dagligt dansk-tysk oversættelse til virksomheder i eksempelvis: maskiner og værktøjsindustri, jura, økonomi og budget, markedsføring og IT.

Vi udvælger nøje den rigtige oversætter for hvert et projekt. Takket være et globalt netværk af tyske oversættere i forskellige tysktalende lande, kan vi tilpasse din oversættelse efter målgruppe og geografiske region.

Således kan vi også garantere en meget høj kvalitet til rimelige priser, da vi har så let tilgængelig ekspertise, og derfor hurtigt kan finde oversættere med de rette kvalifikationer, til at kunne behandle dine specifikke finansielle tekster.

Tilbud

Send os gerne den tekst, som du ønsker oversat, så vender vi tilbage med et tilbud på en skræddersyet løsning, der passer dine behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, og så kan vi sammen drøfte, hvilken løsning der passer dig bedst.

2018-09-03T13:31:12.0185304Z
Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Jens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo