Økonomisk oversættelse fra engelsk til dansk

Vi tilbyder vores oversættelsesservices fra alle engelske sprogvarianter til dansk, i økonomi, finansiering, og budget

Vi tilbyder vores oversættelsesservices fra alle engelske sprogvarianter til dansk, i økonomi, finansiering, og budget.

Oversætterbureauet Hurtigoversætter samarbejder med oversættere i hele verden. Når en oversættelse gælder for sprogkombination: fra engelsk til dansk, har oversætteren altid dansk som modersmål.

Men for at ansætte en person der skal bearbejde din tekst, kræver vi endvidere, at sprogkundskaber er meget høje i kildesproget, som i dette tilfælde er engelsk.

Danske økonomiske oversættere og danske finansielle oversættere

Tekster i finansiering og økonomi er ofte indviklet med komplicerede udtryk inden for specifikke områder. Dette kræver dygtige oversættere med den rigtige viden, noget som oversættelsesbureau Hurtigoversætter har tilgang til. Det særlige i en engelsk-dansk oversættelse er anvendelsen af omskrivninger og lokalisering.

Amerikanske og britiske dimensioner og længdeenheder adskiller sig nemlig fra hinanden med forskellige systemer, og derfor skal teksten oversættes på en måde, hvor kildesproget skal overvejes nærmere, afhængigt af den engelsksprogede version der skal oversættes fra.

Engelsk-dansk oversættelse inden for økonomi, finansiering, og budget

Vi har mange års erfaring i oversættelse mellem forskellige sprog i økonomi, budget og finansiering. Nogle eksempler på projekter, vi ofte modtager anmodninger for, når det kommer til finansielle oversættelser fra engelsk til dansk er: års- og delårsrapporter, fond informationer, forskellige prospekter, analyser, prognoser og markedsundersøgelser.

Bed om et tilbud

Find ud af omkostningerne på oversættelsen af din årsrapport, prognose, eller delårsrapport, fra engelsk til dansk. Du kan nemt gøre dette ved at sende os en e-mail med dine tekster. Vi vil da gennemgå materialet og tale med en passende oversætter. Vi vender hurtigt tilbage til dig, og giver dig et godt og overkommeligt tilbud.

Ring venligst 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål, ønsker flere informationer, eller for at drøfte løsninger som er mulige. Vi hjælper dig videre, garanterer kvalitetssikrede oversættelser til rimelige priser, samt en meget kort leveringstid! Hvordan du beder om et tilbud, har vi beskrevet lidt mere detaljeret på siden ’Tilbud’.

2017-01-05T09:34:59.9152588Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo