Økonomisk oversættelse fra dansk til engelsk

Vi tilbyder oversættelsesydelser fra dansk til engelsk i områder som økonomi, finans og budget

Vi tilbyder oversættelsesydelser fra dansk til engelsk i områder som økonomi, finans og budget.

Hurtigoversætter har adgang til et stort netværk af freelance oversættere i alle kontinenter. Når det kommer til oversættelse af tekster i finansiering, budget eller økonomi, vil oversætteren altid have haft en relevant uddannelse, erfaring, samt baggrund i selve feltet.

For at kunne levere en korrekt oversættelse i et økonomiske område, kræves der også indsigt i den terminologi som bruges i forskellige finansielle områder. Derfor er vi forsigtige, med hvem vi ansætter til din opgave.

Engelske økonomiske oversættere i USA, Canada, Australien og Storbritannien

De engelske oversættere er tilgængelige i forskellige engelsktalende lande, og vi samarbejder med amerikanske, britiske, canadiske og australske oversættere, som alle har en baggrund i økonomi eller finans.

Har du brug for at oversætte regnskaber, en årsrapport, eller anden finansiel information fra dansk til engelsk? Vi har, hvad der kræves for en nøjagtig engelsk oversættelse, uanset målsprogets land.

Spørg om pris

Send dine danske tekster til os via så ser vi på tekstens materiale, og kontakter dig med et overkommeligt tilbud. Vi beregner prisen per ord, men dokumenttypen og anmodninger fra dig som kunde har naturligvis en indvirkning på den samlede pris.

Så for at du kan få et så præcist tilbud som muligt, anbefaler vi, at du sender teksten til os. Du betaler intet indtil du aktivt har accepteret tilbuddet, du har modtaget.

Et tilbud allerede i dag?

Velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du ønsker flere informationer om denne type oversættelser, eller hvis du ønsker at diskutere forskellige muligheder.

2016-10-06T13:38:09.8253728Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo