Økonomisk oversættelse fra dansk til engelsk

Vi tilbyder oversættelsesydelser fra dansk til engelsk i områder som økonomi, finans og budget

Vi tilbyder oversættelsesydelser fra dansk til engelsk i områder som økonomi, finans og budget.

Vi har adgang til et stort netværk af freelance oversættere i alle kontinenter. Når det kommer til oversættelse af tekster i finansiering, budget eller økonomi, vil oversætteren altid have haft en relevant uddannelse, erfaring, samt baggrund i selve feltet.

For at kunne levere en korrekt oversættelse i et økonomiske område, kræves der også indsigt i den terminologi som bruges i forskellige finansielle områder. Derfor er vi meget kritiske, med hvem vi ansætter til din opgave.

Engelske økonomiske oversættere i USA, Canada, Australien og Storbritannien

De engelske oversættere er tilgængelige i forskellige engelsktalende lande, og vi samarbejder med amerikanske, britiske, canadiske og australske oversættere, som alle har en baggrund i økonomi eller finans.

Har du brug for at oversætte regnskaber, en årsrapport, eller anden finansiel information fra dansk til engelsk? Vi har, hvad der kræves for en nøjagtig engelsk oversættelse, uanset målsprogets land.

Tilbud

Send dine danske tekster til os via e-mail, så ser vi på tekstens materiale, og kontakter dig med et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80 , hvis du ønsker flere informationer om denne type oversættelser, eller hvis du ønsker at diskutere forskellige muligheder.

2018-09-03T11:09:11.1525756Z

Jens Tandberg
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo