Oversættelse fra øvrige engelske sprog til amerikansk engelsk

Professionel oversættelse til amerikansk engelsk

Professionel oversættelse fra andre engelske dialekter til amerikansk engelsk. Anmod om et tilbud ved at udfylde formularen til højre på denne side. Ellers e-mail så hjælper vi dig videre!

Engelsk er det officielle sprog i 115 lande, og sproget tales af cirka 341 mio. mennesker på verdensplan. Det siger meget om, hvor mange forskellige slags engelske dialekter der egentlig findes!

Vores amerikanske oversættelsesbureau har ekspertisen til din amerikanske oversættelse fra f.eks. australsk engelsk, til amerikansk engelsk - vi kan hjælpe dig!

Engelske sprogkombinationer

Vi kan hjælpe dig, for eksempel med oversættelser mellem følgende sprogkombinationer.

  • Britisk engelsk til amerikansk engelsk
  • Irsk engelsk til amerikansk engelsk
  • Skotsk engelsk til amerikansk engelsk
  • Australsk engelsk til amerikansk engelsk
  • Canadisk engelsk til amerikansk engelsk

Dette er blot nogle få eksempler. Kontakt venligst vores projektledere, og vi vil finde den bedste løsning for din oversættelse.

Professionelle amerikansk-engelske oversættelser

Vi har været på markedet med oversættelse i over 18 år. Vi oversætter dine tekster fra forskellige engelske sprogversioner til amerikansk engelsk. Kvalificerede oversættere med omfattende uddannelse / erfaring i forskellige områder af ekspertise, sikrer en kvalitetsoversættelse.

Industrielle eller tekniske manualer, pressemeddelelser, CV’er, oplysninger eller juridiske dokumenter er blot nogle eksempler på, hvad Hurtigoversætter hver eneste dag, oversætter!

Beliggenhed

Amerikanske oversættere med ekspertise på lokalisering, gør os stærke på markedet. Lokalisering indebærer det at skulle tilpasse oversættelsen til de lokale forhold, der kan påvirke den. Det kan f.eks. være forskellige målinger mellem kildesproget og målsproget.

Kundekreds

Vi behandler vores kunder med fortrolighed. Har du interesse for referencer fra nogle af vores kunder, bør du tage kontakt med en af vores projektledere. Du får da en liste over vores kunder. Sammen med vores kunder som er større firmaer og virksomheder, har vi aftalt, at vi bruger disse legitimationsoplysninger.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har mere end 7 000 kunder i forskellige lande. Vores stærke kunderelationer afhænger af vores høje kvalitet, vores hurtige levering, samt konkurrencedygtige priser.

Tilbud

Anmod om et tilbud via formularen til højre eller via e-mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt, med et godt tilbud.

Ring til os, hvis du har spørgsmål, så vil vi hjælpe dig videre.

Du er velkommen til at kontakte os!

2017-01-12T09:23:19.8793916Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo