Akademiske oversættelser til og fra dansk

Arbejdet med oversættelse af akademiske og videnskabelige tekster adskiller sig meget fra eksempelvis tekster til marketing eller lignende, da de

Vi laver akademiske oversættelser til og fra dansk, inden for alle emneområder

Vi oversætter dine rapporter, afhandlinger samt andre akademiske tekster, til og fra dansk. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse efter dine behov og ønsker.

for det første må være mere eksakte. De akademiske tekster skal skrives ud fra et så objektivt perspektiv som muligt, og det kræver stor forforståelse af oversætteren, da denne i højere grad skal være bekendt med terminologien.

Videnskabelige og akademiske tekster

Vores oversættere spænder bredt, lige fra matematik til historie sprog, og vi vil som regel kunne finde den helt perfekte oversætter til din opgave. Så hvad enten din tekst er en videnskabelig rapport inden for biologi eller en akademisk afhandling inden for humaniora, kan du være sikker på at vi kan bibeholde den rette terminologi i forhold til både indhold og format.

Dansk akademiske oversættere

Hos Hurtigoversætter er vi meget selektive når vi vælger hvilke oversættere, vi gerne vil benytte til en bestemt oversættelse. Dette gælder især ved akademiske oversættelser. Her vil vi altid se på oversætterens uddannelsesmæssige baggrund samt erfaring. De krav, vi stiller til oversætteren / oversætterne er at:

  • Målsproget er oversætterens modersmål (flere oversættere hvis opgaven eksempelvis vedrører flere sprog)
  • Meget godt kendskab til kildesproget kan bevises
  • Tidligere erfaring med akademiske oversættelser
  • Akademisk eller videnskabelig baggrund

God kvalitet behøver ikke at være dyrt

God kvalitet behøver ikke at koste en formue! Med omkostningseffektive rutiner, kan vi sænke priserne og levere hurtigere end vores konkurrenter – uden at gå på kompromis med den høje kvalitet!

Du kan anmode om et uforpligtende tilbud ved at udfylde formularen til højre eller sende dine tekstfiler til os.

Vi gennemgår herefter materialet, taler med oversætteren og vil komme tilbage med et tilbud snarest muligt. Hvis du vælger at bekræfte tilbuddet og bestille en oversættelse, går vi i gang med det samme, og vil undervejs i projektet holde dig opdateret, samt viderebringe spørgsmål fra både dig og oversætteren, om det skulle være nødvendigt.

Kontakt os

Kontakt os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde.

Vi skræddersyr projektet baseret på dine behov og krav, og leverer et kvalitetsprodukt, som du kan bruge med det samme. Kontakt os i dag, for en skræddersyet, akademisk, oversættelse til eller fra dansk, af topkvalitet!

2017-10-12T08:36:14.8789415Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo