Akademiske oversættelser fra og til engelsk

Vi laver akademiske oversættelser til og fra engelsk inden for forskellige områder.

Vi oversætter dine rapporter, afhandlinger og andre akademiske tekster til og fra engelsk.

En oversættelse af en akademisk tekst til engelsk, uanset fagområde, kræver en oversætter med indgående kendskab til terminologien i det relevante ekspertiseområde. Hos Hurtigoversætter er vi altid selektive, når vi skal vælge hvilken oversætter vi vil benytte til en given opgave. Vi vil være opmærksomme på både tekstens indhold og format, og vælge en oversætter med både uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund.

Men i forhold til netop engelske oversættelser, er det samtidig vigtigt at vi vælger en oversætter, der har den rette variant af engelsk som sit modersmål.

Amerikanske og britiske akademiske oversættelser

Eftersom engelske varianter er meget forskellige indbyrdes, er det vigtigt, at personen som skal oversætte din akademiske tekst, også har den rette sproglige baggrund.

Hurtigoversætter har det privilegium at arbejde med freelance akademiske oversættere i USA, Storbritannien, Canada, Australien og andre engelsktalende lande.

Lokalisering

Takket være lokalisering, får du en oversættelse som er behovsbaseret og skræddersyet, således at den passer til din målgruppe og geografiske område. Mål, længde og vægtenheder bliver omskrevet, så de passer til den engelske målgruppe.

Det sker ofte, at vi oversætter fra britisk engelsk til amerikansk engelsk og omvendt. Flere af vores projekter omfatter engelske målsprog, og oftest benytter vi oversættere som bor og arbejder i de forskellige regioner. I kombination med et krav om modersmål i målsproget, kan dette sikre en oversættelse af høj kvalitet med korrekt og opdateret terminologi.

Rimelige priser og korte leveringstider

Hurtigoversætter udvider i flere nye lande, og er i øjeblikket det hurtigst voksende oversættelsesbureau på det europæiske marked. Modtag et tilbud, ved at sende dine tekster til os. Vi laver en vurdering af materialet, og vil vende tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud på pris og leveringstid.

Du betaler intet, før du tager imod tilbuddet, og bestiller oversættelsen. Vil du vide mere om os, og om hvordan vi kan hjælpe dig, så ring 39 15 81 80. Klik, hvis du gerne vil læse mere om vores engelske oversættelser.

2017-10-12T09:19:47.0851548Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo