Akademiske oversættelser til og fra fransk

Hurtigoversætter oversætter forskellige akademiske tekster til og fra fransk

Vi oversætter dine videnskabelige rapporter og andre akademiske tekster til og fra fransk. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse ud fra dine behov og ønsker.

Det akademiske sprog, adskiller sig fra andre typer af tekster, idet den er mere præcis, nøjagtig og objektiv.

I en akademisk oversættelse kræves der derfor ikke kun gode sprogkundskaber i kilde- og målsprog, men også stor viden om det akademiske område, terminologien inden for faget og sprogforståelse.

Oversættelse tilpasset egne behov

Hurtigoversætter samarbejder med kvalificerede og professionelle oversættere, som altid bearbejder og håndterer teksterne til sine respektive modersmål.

Vi oversætter alle typer af tekster inden for forskellige videnskabelige fagområder. Du får en oversættelse af højeste kvalitet, der er tilpasset dine behov og særlige ønsker. Vi skræddersyr nemlig vores løsninger specifikt til dig, og følger altid alle projekter helt til dørs. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Kvalitet behøver ikke at være dyrt

Vi kan, takket være omkostningseffektive arbejdsmetoder opretholde et rimeligt prisniveau, og stadig levere dine oversættelser til overkommelige priser.

Hos os vil kvaliteten af din oversættelse altid være i fokus, og vi benytter altid den bedst kvalificerede oversætter til opgaven. Det betyder at oversætteren altid vil have målsproget som modersmål samt uddannelses- og/eller erfaringsmæssig baggrund inden for tekstens emne – hvad enten det er en matematisk rapport eller en humanistisk afhandling.

Ved at bruge os til dine oversættelser sparer du både tid og penge. Modtag et tilbud ved at sende en e-mail med dine tekster, og vi vender tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Personlig Project Manager

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så ring til 39 15 81 80, og tal med en af vores Project Managere. Du er også velkommen til at sende os en e-mail med dine spørgsmål.

Du vil fra start blive tildelt en Project Manager, som bliver din personlige kontaktperson i løbet af hele oversættelsesprocessen – fra start til slut. Du vil kunne sparre med Project Manageren og få gode råd og vejledning i forhold til de tvivl, du måtte have. Vores Project Managers er alle erfarne sprogspecialiser og har stor viden inden for kommunikation på tværs af lande og markeder. Vi arbejder dog i teams, hvilket betyder, at du altid kan stille dine spørgsmål til os alle. Der vil altid være en person til stede, der er fortrolig med netop din oversættelse.

2018-08-06T14:10:01.6041190Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo