Akademiske oversættelser til og fra fransk

Hurtigoversætter oversætter forskellige akademiske tekster til og fra fransk

Vi oversætter dine videnskabelige rapporter og andre akademiske tekster, til og fra fransk. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi din oversættelse ud fra dine behov og ønskemål.

Brugen af et akademisk sprog når man skriver, adskiller sig fra at skrive en mere generel tekst, på en sådan måde, at det akademiske skal være mere præcist, nøjagtigt og så objektivt som muligt.

I en akademisk oversættelse kræves der derfor ikke kun gode sprogkundskaber i kilde- og målsprog, men også stor viden om det akademiske område, terminologien inden for området og sprogforståelse.

Oversættelse tilpasset egne behov

Hurtigoversætter samarbejder med kvalificerede og professionelle oversættere, som altid bearbejder og håndterer teksterne til sine respektive modersmål.

Vi oversætter alle typer af tekster inden for forskellige videnskabelige områder. Du får en oversættelse der er tilpasset dine behov og særlige ønsker, af den absolut bedste kvalitet. Vi skræddersyr komplette løsninger baseret på dine ønsker og behov, og følger altid alle projekter helt til dørs. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Kvalitet behøver ikke at være dyrt

Vi kan, takket være omkostningseffektive arbejdsmetoder opretholde et rimeligt prisniveau, og stadig levere dine oversættelser til overkommelige priser. Hos os vil kvaliteten af din oversættelse altid være i fokus, og vi benytter altid den bedst kvalificerede oversætter til opgaven. Det betyder at oversætteren altid vil have målsproget som modersmål samt uddannelses- og/eller erfaringsmæssig baggrund inden for tekstens emne – hvad enten det er en matematisk rapport eller en humanistisk afhandling.

Ved at engagere os til dine oversættelser sparer du både tid og penge. Modtag et tilbud ved at sende en e-mail med dine tekster, og vi vil vende tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

Personlig Project Manager

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere, så ringer du bare 39 15 81 80 og taler med en af vores Project Managere. Selvfølgelig kan du også blot sende os en e-mail med dine spørgsmål, hvis du foretrækker det. Den Project Manager du kontakter fra starten, bliver din personlige kontaktperson, i løbet af hele oversættelsesopgaven.

Men selv om du får den samme Project Manager gennem hele forløbet, arbejder vi i teams, og du kan derfor altid stille dine spørgsmål til os alle. Der vil altid være en person til stede, der er fortrolig med din oversættelse.

2017-11-03T11:30:45.8452718Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo