Akademiske oversættelser til og fra norsk

Internationalt samarbejde foregår i mange forskellige videnskabelige genrer. Hurtigoversætter tilbyder akademiske oversættelser til og fra bokmål og nynorsk inden for stort set alle videnskabelige områder.

At oversætte en videnskabelig rapport til eller fra norsk

Vi laver akademiske oversættelser til og fra både nynorsk og bokmål.

Du er velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80. Vi skræddersyr din akademiske oversættelse ud fra dine specielle behov!

Akademiske tekster er i de fleste tilfælde forskellige rapporter eller afhandlinger inden for forskellige videnskabelige områder. For at lave en kvalitetsoversættelse kræves der her både viden om tekstens indhold samt specifikke format.

Vi samarbejder med kvalificerede oversættere i hele verden, og inden for alle områder. Vi vil typisk benytte en oversætter, som har både erfarings- og uddannelsesmæssig baggrund inden for tekstens emne.

Vi tilpasser dine oversættelser baseret på de behov, du har, hvilket sikrer dig en oversættelse af høj kvalitet, som er lige til at anvende.

Udbud og efterspørgsel

Når vi udregner et tilbud på din oversættelse, ser vi blandt andet på ordantal og kompleksitet, men vores systemer kan også genkende gentagelser, hvilket vi selvfølgelig tager højde for.

Send dine tekster via e-mail, og vi vil vende tilbage med et godt og uforpligtende tilbud, så hurtigt som muligt. Vi går i gang med din oversættelse med det samme, hvis du vælger at bekræfte tilbuddet.

Tilbud

Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål, du måtte have, så ring til os på 39 15 81 80, så du kan komme til at tale med en af vores Project Managers. Hun/ han vil fortælle dig mere om de ydelser, vi kan tilbyde dig, og sammen kan vi finde den helt perfekte løsning til din oversættelse.

2018-08-06T14:42:43.0944087Z

Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo