Akademiske oversættelser fra dansk til svensk

Vi oversætter dine akademiske tekster fra dansk til svensk.

Vi oversætter dine akademiske og videnskabelige tekster fra dansk til svensk. Ring til os på 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere!

Hurtigoversætter tilbyder en række omfattende løsninger og oversættelsesservice fra dansk til svensk – og omvendt.

Vi tilpasser hele projektet baseret på dine specifikke behov og ønsker. Vi giver dig kvalitetsoversættelser til rimelige priser, og altid med hurtig levering.

Akademisk tekstoversættelse fra dansk til svensk

Universiteter, institutioner, myndigheder og organisationer har ofte et behov for at oversætte deres akademiske tekster til og fra forskellige sprog. Vi har faglige oversættere i både Sverige og Danmark. Vi vælger vores oversættere baseret på deres uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund, og vi har oversættere, som har specialiseret sig inden for forskellige områder og discipliner - alt lige fra medicinske rapporter til afhandlinger inden for sprog eller historie.

Omkostningseffektiv og konkurrencedygtig

Takket være kompetente, kvalificerede og specialiserede modersmålsoversættere, kan vi opretholde en meget høj kvalitet på vores oversættelser. Med moderne software, god tilgængelighed og professionelle og servicemindede Project Managers, kan vi også sænke priserne og levere hurtigt.

Udnyt vores konkurrencedygtige priser, og anmod om et tilbud i dag ved at sende dine tekster via e-mail. Vores team af Project Managers gennemgår materialet, og vil komme tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Tilbud

Du kan altid ringe 39 15 81 80, hvis du vil vide mere, har spørgsmål eller har brug for at tale med en af vores Project Managers om din oversættelse.

Sammen med dig, skræddersyr vi projektet til at passe til din målgruppe, terminologi og netop dine behov. Du skal være tilfreds med det, vi leverer, og vi garanterer en kvalitetsoversættelse, som du vil kunne bruge med det samme, efter levering.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os i dag, hvad enten du ønsker et tilbud på en akademisk oversættelse til svensk eller et hvilket som helst andet sprog.

2017-11-07T09:59:21.9410382Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo