Akademiske oversættelser til og fra tysk

Vi udfører akademiske oversættelser til og fra tyske sprogvarianter

Vi oversætter dine rapporter, specialer og andre akademiske tekster til og fra alle tyske sprogvarianter. Ring 39 15 81 80, så laver vi din oversættelse lige efter dine behov og ønsker!

Tekster i forskellige akademiske og videnskabelige områder er mere avancerede og komplekse i forhold til mere generelle tekstdokumenter.

Vi er i øjeblikket det hurtigst voksende oversættelsesbureau i Europa, og vi samarbejder med oversættere over hele verden.

Vi har oversat akademiske tekster fra tysk til forskningsinstitutter, universitetshospitaler samt mange andre institutioner og virksomheder, i løbet af de sidste mange år.

Vi har ekspertisen til at oversætte til og fra alle tyske sprogvarianter.

Lokalisering

Vi oversætter dagligt forskningsrapporter, analyser og andre akademiske tekster mellem tysk, og andre sprog. Det er vigtigt, at de der oversætter dine tekster, har den rette viden til at levere en fejlfri oversættelse.

Vi er omhyggelige med at se på oversætterens tidligere erfaringer, uddannelse og kvalifikationer. Et af de vigtigste krav er, at oversætteren skal have målsproget som modersmål, samt et meget godt kendskab til kildesproget.

Når man tilpasser en oversættelse ud fra bestemte kriterier kaldes det for lokalisering. Så uanset om din oversættelse vedrører oversættelse af østrigsk tysk eller schweizisk tysk, har vi evnerne til at tage os af dit projekt.

Kontakt os

Længere nede på siden finder du links til de sprogkombinationer, som vi normalt oversætter mellem. Men vi kan naturligvis tilbyde oversættelser fra andre sprog. Så tøv ikke med at kontakte os via e-mail eller ring 39 15 81 80, og vi vil skræddersy din oversættelse ud fra dine specifikke behov og ønsker.

2018-08-06T14:38:18.8029822Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo