Akademiske oversættelser fra dansk til finsk

Danmark og Finland har et meget godt samarbejdsforhold, økonomisk og videnskabeligt. Vi oversætter dine akademiske tekster fra dansk til finsk

Vi oversætter dine akademiske tekster fra dansk til finsk. Ring 39 15 81 80 så hører du mere om vores services!

Det videnskabelige forhold mellem Danmark og Finland er veletableret, og universiteter, institutter og organisationer har tradition for et langt og godt samarbejde.

Hurtigoversætter har stor erfaring i akademiske oversættelser fra dansk til finsk i eksempelvis forskningsanalyser, videnskabelige rapporter, afhandlinger og meget mere.

Finsk akademiske oversættelser

I sprogkombinationen dansk til finsk, forsikrer vi dig om at oversætteren altid vil have finsk som modersmål. Vores oversættere spænder bredt, lige fra matematik til historie og sprog, og vi vil som regel kunne finde den helt perfekte oversætter til din opgave. Så hvad enten din tekst er en videnskabelig rapport inden for biologi eller en akademisk afhandling inden for humaniora, kan du være sikker på at vi kan bibeholde den rette terminologi i forhold til både indhold og format.

Lokalisering er en integreret og naturlig del af oversættelsesprocessen hos Hurtigoversætter. Det indebærer en behovs- og målgruppe tilpasset oversættelse, hvor terminologiske udtryk, sprogfølelse, præcision, og andre faktorer har en betydelig indvirkning på oversættelsen.

Finsk akademiske oversættere

Hos Hurtigoversætter er vi meget selektive når vi vælger hvilke oversættere, vi gerne vil benytte til en bestemt oversættelse. Dette gælder især ved akademiske oversættelser. Det vil sige at ud over modersmål i finsk, vil oversætteren have baggrund samt erfaring inden for det givne emne.

Tilbud

Send dine danske akademiske dokumenter til os på en e-mail eller benyt vores kontaktformular, så analyserer vi materialet, og vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at ringe 39 15 81 80, og få flere informationer om de tilbud vi har lige nu, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Du kan også sende os en e-mail.

Vi har fokus på at levere overkommelige komplette løsninger af kvalitetssikrede oversættelser. kontakt os for hurtige kvalitetsoversættelser til rimelige priser. Vi har den ekspertise, du søger!

2017-10-17T07:44:28.2128165Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo