Akademiske oversættelser fra dansk til spansk

Hurtigoversætter har ikke kun det der kræves for en korrekt oversættelse fra dansk til spansk af dine akademiske tekster. Vi samarbejder med spansktalende freelance oversættere i hele verden. Derudover er vi selektive i forhold til baggrund og ekspertise, når vi ser på hvilken oversætter, vi skal benytte til et bestemt projekt - og vi tager højde for både indhold og format. Vi har oversættere med erfaring inden for de fleste akademiske genrer, så vi kan klare alt lige fra en matematisk rapport til en humanistisk afhandling.

Spansk akademisk oversætter

Vi oversætter din akademiske tekst fra dansk til spansk

Vi oversætter dine akademiske og videnskabelige tekster fra dansk til spansk. Ring til os nu på 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere!

Vores spanske oversættere er tilgængelige i forskellige spansktalende regioner, og vi kan derfor tilbyde en spansk oversættelse som tager udgangspunkt i netop din målgruppe. De har samtidig specialisereret sig i forskellige videnskabelige områder, så uanset hvad din akademiske tekst handler om, har vores oversættere den fornødne viden om den terminologi, der gælder for netop dit fagområde. Kombinationen af oversætterens uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund samt lokalisering, vil sikre din oversættelse høj kvalitet i form af opdateret og relevant terminologi og sprogbrug.

I sprogkombinationen dansk til spansk vil oversætteren altid have:

  • Spansk som modersmål (uanset sprogvariant)
  • Meget gode sprogkundskaber i dansk
  • Ekspertise i tekstens fagområde
  • Brancheterminologisk viden

Et tilbud på dansk- spansk akademisk oversættelse

For at vi kan give dig et præcist tilbud på en oversættelse fra dansk til spansk, er vi nødt til at se dine tekster. Send dine tekstfiler til os, vi gennemgår tekstmaterialet, og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Ring til os på 39 15 81 80 og tal med en af vores Project Managers, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din oversættelse!

2018-08-06T15:12:36.4503152Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo