Akademiske oversættelser fra dansk til tysk

Vi oversætter dine akademiske rapporter og analyser fra dansk til tysk

Vi oversætter dine akademiske og videnskabelige tekster fra dansk til tysk. Ring 39 15 81 80 så skræddersyr vi oversættelsen efter de behov du har.

Hurtigoversætter er et af de hurtigst voksende oversættelsesbureauer i Europa. Vi har etableret os i flere tysktalende lande og samarbejder med tyske oversættere i forskellige regioner.

Vi tilpasser dine oversættelser ud fra dine forudsætninger, så de er baseret på din situation, emnet og modtageren. Vi garanterer kvalitetssikrede oversættelser fra dansk til tysk inden for forskellige videnskabelige områder, til yderst rimelige priser og korte leveringstider.

Tysk akademiske oversættere i forskellige lande

Hurtigoversætter har ikke kun det der kræves for en korrekt oversættelse fra dansk til tysk af dine akademiske tekster. Vi samarbejder med tysktalende freelance oversættere i hele verden. Derudover er vi selektive i forhold til baggrund og ekspertise, når vi ser på hvilken oversætter vi skal benytte til et bestemt projekt, og vi tager højde for både indhold og format. Vi har oversættere med erfaring inden for de fleste akademiske genrer, så vi kan klare alt lige fra en matematisk rapport til en humanistisk afhandling.

Hurtigoversætter ansætter kun tyske akademiske oversættere som også er modersmålstalende, og som har et meget godt kendskab til kildesproget. Tilpasning af en oversættelse på et lokalt niveau kaldes lokalisering, og er en naturlig del af, hvordan vi arbejder.

Spørg om pris

Send os en e-mail med dine tekster, og vi vil vende tilbage med et detaljeret og overkommeligt tilbud, som du kan overveje. Ring 39 15 81 80 og tal med en af os, om de behov du har. I samarbejde med dig, kan vi altid løse dine problemer, og give dig en oversættelse af meget høj kvalitet. Læs mere om vores tyske oversættelser.

2017-10-12T13:19:59.0910908Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo