Akademisk oversættelse fra norsk til dansk

Vi oversætter dine akademiske tekster fra norsk til dansk inden for alle områder

Vores akademiske oversættere bearbejder dine norske essays, rapporter og afhandlinger, og oversætter dem til dansk. Ring til os på 39 15 81 80 så får du mere at vide!

Hurtigoversætter tilbyder skræddersyede akademiske oversættelser fra norsk til dansk.

Lokalisering er en naturlig del af den måde vi arbejder på, og vores oversættere har de dialektale, terminologiske og akademiske færdigheder, der kræves for en fejlfri oversættelse.

Essay fra norsk til dansk

Når vi vælger hvilken oversætter vi skal benytte til et projekt, ser vi i første omgang på om oversætteren har modersmål i målsproget, altså dansk. Dernæst ser vi på oversætterens uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund. For at din oversættelse bliver perfekt, er det afgørende at oversætteren har de rigtige forudsætninger for at løse opgaven. Hurtigoversætter har oversættere med ekspertise inden for alt lige fra matematiske rapporter til humanistiske afhandlinger.

Kontakt os for et tilbud

Med omhyggeligt udvalgte oversættere, garanterer vi kvalitetssikrede tekstoversættelser til rimelige priser, og altid leveret inden for den aftalte tidsramme. Du kan sende din tekst til os, og vi vil vende tilbage med et skræddersyet og godt tilbud, som du kan se på og overveje. Hvis du accepterer tilbuddet sætter vi oversætteren i gang med det samme.

Mere information

Du skal være velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80 for flere informationer om de tilbud vi har, og om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Vi ser frem til dit opkald, så tøv ikke med at ringe allerede i dag!

2017-10-19T08:19:30.1930506Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo