Akademiske oversættelser fra spansk til dansk

Vi oversætter dine akademiske tekster fra spansk til dansk

Vi oversætter dine akademiske og videnskabelige tekster fra spansk til dansk. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere!

Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse fra spansk til dansk af forskellige akademiske tekster.

Vores kunder spænder fra universiteter til forskningsinstitutter, der har brug for at oversætte forskellige dokumenter fra spansk til dansk.

Globalt netværk af freelance oversættere

Vi samarbejder med eksterne oversættere i hele verden, og kan takket være vores hurtige og veletablerede netværk hurtigt se hvilke oversættere der er tilgængelige.

Til en akademisk oversættelse fra spansk til dansk vælger vi oversætteren ud fra: kundskaber i kilde og målsprog, akademisk baggrund, modersmål, samt tidligere erfaring. Den oversætter, vi vælger til dit projekt, vil således altid have:

  • Målsproget som modersmål
  • Uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund inden for det givne emne

Vores oversættere har erfaring og baggrund inden for alle tænkelige emner, så hvad enten du skal have oversat en matematik rapport eller en akademisk afhandling, kan vi finde den rette oversætter til opgaven.

Et gunstigt tilbud på din spansk-danske akademiske oversættelse

Send de tekstfiler du ønsker at se et tilbud for oversættelse på, og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på pris og leveringstid, så hurtigt som muligt.

Ring til os nu på: 39 15 81 80, og vi vil fortælle dig mere om vores tilbud, og i fællesskab kan vi finde den løsning, som passer dig bedst.

2018-08-06T15:16:22.2124543Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo