Akademisk oversættelse fra svensk til dansk

Hurtigoversætter kan tilbyde akademiske oversættelser fra svensk til dansk, inden for alt lige fra sprog og historie til medicin og sundhedsvidenskab.

Akademiske oversættere i Danmark

Vi oversætter dine akademiske tekster fra svensk til dansk

Vi oversætter dine akademiske og videnskabelige dokumenter fra svensk til dansk. Vi samarbejder med freelance oversættere i både Danmark og Sverige. Ring til os på 39 15 81 80 så fortæller vi dig mere!

Hvis du ønsker at få oversat en akademisk tekst, artikel eller rapport fra svensk til dansk, så har vi adgang til professionelle oversættere i Danmark, med dansk som modersmål. Vi vælger altid oversættere ud fra deres erfarings- og uddannelsesmæssige baggrund, det betyder at oversætteren vi benytter til din oversættelse i forvejen vil være bekendt med emnet, og derfor kan benytte korrekt og aktuel sprogbrug og terminologi.

Konkurrencedygtige danske akademiske oversættelser

Oversættere med stor indsigt i forskellige akademiske områder, den mest moderne teknologi, en effektiv og gennemsigtig arbejdsstruktur, samt kompetente Project Managers er det, der gør os til et af de hurtigst voksende oversættelsesbureauer i Europa i dag.

Vi har reduceret den administrative tid og kan sætte al fokus på dig som kunde, og holde meget konkurrencedygtige priser. Vores oversættere arbejder også i løbet af aftener og weekender, hvilket betyder, at vi samtidig kan levere meget hurtigt.

Spørg om pris

Anmod om et tilbud på din oversættelse fra svensk til dansk ved at indsende dine tekster til os via e-mail. Vi gennemgår materialet, finder den perfekte oversætter, og vender tilbage med et uforpligtende tilbud, som du stille og roligt kan tage stilling til.

2017-11-14T07:11:23.6216146Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo