Akademisk oversættelse fra svensk til dansk

Hurtigoversætter tilbyder akademiske oversættelser fra svensk til dansk inden for alle fagområder - lige fra sprog og historie til medicin og sundhedsvidenskab.

Akademiske oversættere i Danmark

Vi oversætter dine akademiske tekster fra svensk til dansk

Vi oversætter dine akademiske og videnskabelige dokumenter fra svensk til dansk. Vi samarbejder med freelance oversættere i både Danmark og Sverige. Ring til os på 39 15 81 80, så fortæller vi dig mere!

Hvis du ønsker at få oversat en akademisk tekst, artikel eller rapport fra svensk til dansk, så har vi adgang til professionelle oversættere i Danmark, med dansk som modersmål. Vi vælger altid oversættere ud fra deres erfarings- og uddannelsesmæssige baggrund. Dette betyder, at oversætteren, som vi benytter til din oversættelse, vil være godt bekendt med emnet og vil derfor benytte korrekt og aktuel sprogbrug og terminologi.

Konkurrencedygtige danske akademiske oversættelser

Vi er et af de hurtigst voksende oversættelsesbureauet i Europa i dag. Dette skyldes:

  • Oversættere med stor indsigt i forskellige akademiske områder
  • Den mest moderne teknologi
  • En effektiv og gennemsigtig arbejdsstruktur
  • Kompetente Project Managers, der er din faste kontaktperson igennem hele oversættelsesprocessen.

Vi har reduceret den administrative tid og kan derfor sætte al fokus på dig som kunde - og holde meget konkurrencedygtige priser.

Vores oversættere arbejder også i løbet af aftener og weekender, hvilket betyder, at vi kan levere hurtigt, lige som vores navn lægger op til.

Spørg om pris

Få et tilbud på din oversættelse fra svensk til dansk ved at indsende dine tekster til os via e-mail. Vi gennemgår materialet, finder den perfekte oversætter, og vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

2018-08-06T13:15:49.0508425Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo