Akademiske oversættelser – fra dansk til engelsk

Akademiske tekster.

Vi udfører oversættelser af danske akademiske tekster til forskellige engelske sprogvarianter inden for alle emneområder.

Akademiske og videnskabelige oversættelser adskiller sig fra andre typer af oversættelser, da de kræver, at oversættelsen er så præcis og objektiv som muligt. Ofte er akademiske tekster også spækket med specifik fagterminologi, og derfor er det vigtigt at oversætteren har en solid forståelse for det gældende område.

Akademiske oversættere fra dansk til engelsk

Vi fokuserer på at leverer kvalitetsoversættelser inden for kort tid. Derfor samarbejder vi med højt uddannede oversættere inden for forskellige akademiske områder i alle tidszoner. På denne måde, er vi ikke afhængige af, om det er nat eller dag, og vi kan derfor oversætte hele døgnet. Ved at arbejde på denne måde, kan vi garantere at vores hurtige levering ikke går ud over kvaliteten på vores oversættelser. Vi lægger nemlig stor vægt på at udvælge den helt rigtige oversætter til netop dit projekt. Det betyder at oversætteren vil have en solid erfaring inden for dit akademiske felt, og derfor være bekendt med ret terminologi.

I forhold til engelsk eksisterer der en lang række forskellige sprogvarianter, hvilket er vigtigt at tage hensyn til for at ramme målgruppen så godt som muligt. Hvadenten du har behov for er en oversættelse til australsk, britisk eller amerikansk engelsk, har vi en oversætter, som står klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Hvis du vil høre mere, om hvilke akademiske oversættelsestjenester vi kan tilbyde fra dansk til engelsk, så ring til os på 39 15 81 80 allerede idag!

Ønsker du at modtage et skræddersyet tilbud med det samme? Så send os blot en e-mail med den tekst, du vil have oversat. Så vender vi tilbage inden for kort tid med et skræddersyet tilbud, der matcher dine behov og ønsker.

Vi garanterer en kvalitetsoversættelse til en rimelig pris og altid levering inden for den aftalte tid.

2018-11-15T13:09:39.6865261Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo