Oversættelse af akademiske tekster

Akademiske oversættelser inden for alle områder

Brug os til at oversætte dine akademiske tekster inden for alle fagområder og discipliner. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere om, hvad vi kan tilbyde!

At oversætte akademiske tekster kræver nøjagtige terminologiske udtryk inden for den specifikke genre og retning. Det er derfor vigtigt, at oversætteren har en solid viden inden for det gældende akademiske felt og et dybdegående kendskab til det markedet, som du skal kommunikere til – sådan så du kan får succes med din kommunikation!

Hos os bruger vi udelukkende modersmålsoversættere, og vi udvælger nøje den oversætter, som har erfaring og passende uddannelse i at oversætte tekster inden for netop dit fagområde. På denne måde garanterer vi den højeste kvalitet af dine oversættelser.

Spar tid og penge ved at bruge os til dine oversættelser! Med omkostningseffektive arbejdsgange, kan vi sænke priserne, men samtidigt levere hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Faglige områder

Vi håndterer alle typer af akademiske tekstdokumenter og inden for alle brancher og discipliner. Oversættelsen kan eksempelvis handle om artikler til internationale tidsskrifter. Tekstoversættelse i adfærdsmæssig videnskab, sprogvidenskabelige og kliniske discipliner såsom: psykologi, lingvistik, sociologi, audiologi eller forskellige forskningsområder.

Modtag et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål vedrørende akademiske oversættelser, eller for flere informationer.

Ønsker du at få et tilbud på din akademiske oversættelse? Send os din tekst i e-mail, og angiv sprogkombinationen. Så vender vi tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

2018-08-06T12:00:50.5358349Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo