Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Oversættelse af akademiske tekster

Akademiske oversættelser inden for alle områder

Brug os til at oversætte dine akademiske tekster inden for alle fagområder og discipliner. Ring 39 15 81 80 så fortæller vi mere om, hvad vi kan tilbyde!

Akademiske og videnskabelige tekster adskiller sig fra andre typer af oversættelser. Akademiske tekster indeholder nemlig nøjagtige terminologiske udtryk inden for den specifikke genre og retning. Det er derfor vigtigt, at oversætteren har en solid viden inden for det gældende akademiske felt og et dybdegående kendskab til det markedet, som du skal kommunikere til – sådan så du kan får succes med din kommunikation!

Akademiske oversættere inden for dit fagområde

Hos os bruger vi udelukkende modersmålsoversættere, og vi udvælger nøje den oversætter, som har erfaring og passende uddannelse i at oversætte tekster inden for netop dit fagområde. På denne måde garanterer vi den højeste kvalitet af dine oversættelser.

Spar tid og penge ved at bruge os til dine oversættelser! Med omkostningseffektive arbejdsgange, kan vi sænke priserne, men samtidigt levere hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Faglige områder

Vi håndterer alle typer af akademiske tekstdokumenter og inden for alle brancher og discipliner. Oversættelsen kan eksempelvis handle om artikler til internationale tidsskrifter. Tekstoversættelse i adfærdsmæssig videnskab, sprogvidenskabelige og kliniske discipliner såsom: psykologi, lingvistik, sociologi, audiologi eller forskellige forskningsområder.

Oversættelser til/fra de mest populære sprog

Vi oversætter akademiske tekster til og fra de fleste sprog.

De mest populære sprog inden for akademiske sprog er:

Står dit sprog ikke på listen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder nemlig akademiske oversættelser inden for langt de fleste sprog.

Modtag et tilbud

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80, hvis du har spørgsmål vedrørende akademiske oversættelser eller for flere informationer.

Ønsker du at få et tilbud på din akademiske oversættelse? Send os din tekst i e-mail, og angiv sprogkombinationen. Så vender vi tilbage med et tilbud, så hurtigt som muligt.

2018-10-26T09:31:39.4650578Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send May-Linn en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.