Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Hurtigoversætter oversætter til albansk

Oversættelser til og fra albansk.

Har du spørgsmål vedrørende oversættelser til og fra albansk? Så kontakt os nu! Kontakt

Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra albansk på alle fagområder. Vi samarbejder udelukkende med modersmålsoversættere, der har bred erfaring indenfor oversættelser af f.eks. marketingstekster, brugsanvisninger, pressemeddelelser, tekster om kunst, kultur, sport og videnskab. Vores oversættere udvælger vi omhyggeligt. Alle vores oversættere har en relevant universitetsuddannelse og videreuddannelse. Oversættere, der har specialiseret sig i tekniske oversættelser, har som regel også samlet erfaringer i industrien og kan derfor godt – også i forbindelse med komplicerede beskrivelser af anlæg og maskiner – sætte sig ind i materien.

Et stort netværk af albanske oversættere

Da vores oversættere alle har en kvalificeret uddannelse, får du oversættelser af en konstant høj kvalitet fra os. Vores tætte netværk garanterer dig også, at vi hurtigt finder den rigtige oversætter til dine tekster. De fleste af vores albansk-oversættere arbejder om aftenen og i weekenden. En hasteoversættelse er derfor ikke et problem for os.

Kvalitativ oversættelse og hurtig levering? Heller ikke dette behøver at være dyrt.

Vores varemærke er oversættelser af høj kvalitet og hurtige leveringer. Alligevel er vi ikke dyrere end andre sammenlignelige oversættelsesbureauer. Med vores fleksibilitet og anvendelse af vores Project Managers kan vi yderligere tilbyde dig en glimrende service.

For oversættelser fra dansk til albansk er vores vejledende pris DKK 3,58 per ord, og for oversættelser fra albansk til dansk er den vejledende DKK 3,28 per ord. Priserne er primært baseret på antallet af ord i teksten der skal oversættes. Der kan være forskellige faktorer, der kan påvirke den samlede pris, dette gælder for større mængder af informationer og gentagelser. Vi anbefaler derfor at du sender din tekst direkte til vores project managers, som kan analysere denne, og give dig et favorabelt tilbud.

Tag kontakt til en af vores Project Managers. Du kan kontakte os enten pr. e-mail eller pr. telefon.Inden for én time vil en Project Manager fra Hurtigoversætter sende dig et uforpligtigende tilbud pr. e-mail.

2018-12-27T12:45:48.2891414Z
Samira Barghadouch
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Samira en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo
Professionelle oversættere foretrækker vores oversættelsesbureau. Hurtigoversætter er erhvervsmedlem hos det førende, globale oversætternetværk, ProZ, hvor 42 oversættere har tildelt os en score på 5,0 ud af 5.