Doing Business i Albanien

Vi hjælper dig med at lykkes i din forretningskommunikation i Albanien

Vi hjælper dig med oversættelsen af dine forretningstekster, og med at lykkes i din forretningskorrespondance i Albanien.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder kvalitetssikrede businessoversættelser fra og til albansk.

Vi har sproget og ekspertisen, der kræves for nøjagtige oversættelser inden for forskellige forretningsområder.

Albanske forretningsområder

Den albanske økonomi er vokset kraftigt siden 1998. Dette er takket være den ekspanderende industri, og særligt den voksende turistindustri. Landbrugsindustrien har også en stærk position i erhvervsmarkedet i dag.

Import og eksport

Maskiner, industrikomponenter, mad, tekstiler og kemikalier er det der importeres mest. De lande, der handler med Albanien er primært Italien, Grækenland, Bulgarien og Tyrkiet.

Albanske businessoversættelser

Hurtigoversætter tilbyder forretningsoversættelse til og fra albansk. Vi samarbejder med oversættere i områderne: maskinteknik, logistik, kemi, teknik og jura.

Din tekst vil altid indeholde den rette fagterminologi, og vi garanterer en oversættelse, som du bliver tilfreds med. Teksten oversættes altid af en person, der har målsproget (i dette tilfælde albansk) som modersmål, og ekspertise i dit specifikke område.

Tilbudsanmodning

For at vi kan være i stand til at give dig en pris, skal vi se tekst-filerne, du ønsker oversat. Vi ser dit materiale igennem, og kontakter den bedste af vores oversættere, som også har den nødvendige baggrundserfaring. Når vi så har fundet frem til en pris, sender vi dig tilbuddet. Dette betaler du intet for!

Kontakt os og hør mere

Vores Project Managers kan du tale med hvis du ringer 39 15 81 80. De vil besvare dine spørgsmål, og fortæller dig mere om vores særlige services. Du kan også kontakte en af dem via visitkortet nedenfor. Du er mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag!

2016-12-29T15:37:56.6476082Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo