Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Business i Galicien

Vi tilbyder forretningsoversættelse til og fra galicisk inden for områderne miljø, energi og fiskeindustrien

Miljø og energi er en stor del af næringslivet i Galicien. Du kan læse mere om hvor nemt det er at bede om et helt uforpligtende tilbud hos os. Klik på tilbudssiden. Vi hjælper dig når du har brug for oversættelse fra eller til galicisk!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra galicisk i forskellige forretningsområder. Miljøenergi og fiskeindustrien er blot to eksempler på områder, vi har ekspertise i.

Spanien består af flere sprogversioner, hver med sit eget særpræg og forskelle i forhold til hinanden.

Disse forskelle er afgørende i en oversættelse, og her kan vi hjælpe med vores freelanceoversættere i forskellige spanske regioner. Alle har forskellige baggrunde og uddannelse, og vi vælger altid den bedst egnede til din tekst.

Businessoversættelser til og fra galicisk

De forretningsmæssige muligheder er talrige i det galiciske marked. Hovedlinjerne i dag er: tekstil og modeindustrien (mange verdensberømte virksomheder har deres hovedkvarter her), bioteknologi, landbrug, miljø og energi, skovbrug, fiskeri, bilindustrien, logistik, transport og turisme.

Velkommen til at ringe 39 15 81 80, for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i din virksomhedskommunikation til eller fra galicisk.

Specielt tilbud

For at vi kan være i stand til at tale om hvad din oversættelse vil koste, er vi nødt til at analysere dine tekster. Scan, vedhæft og send dokumenterne via e-mail.

Vi gennemgår tekstfilerne og vi vender tilbage til dig med et tilbud, som du kan overveje. Vil du acceptere pristilbuddet, begynder vi arbejdet med det samme. Med den nyeste teknologi og en fantastisk software, kan vi garantere oversættelser af den bedste kvalitet, med hurtig levering og samtidig til konkurrencedygtige priser!

Ring og få hurtigt svar

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål og fortæller dig gerne mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring nu på 39 15 81 80. Vi hjælper dig gerne videre!

2016-12-29T15:41:25.9745823Z
Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Olivier en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo