Forretningskultur i Makedonien

Vi tilbyder forretningsoversættelse til og fra makedonsk

Send dit tekstmateriale til os i dag, eller ring til os på 39 15 81 80. Vi besvarer dine spørgsmål, og fortæller dig mere om hvorfor det er os, du skal samarbejde med!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder businessoversættelser til og fra makedonsk. Vi hjælper små og store virksomheder i deres forretningskorrespondance til og fra makedonsk.

Forretningsmuligheder i Makedonien

Den fortsatte positive udvikling i Makedonien stimuleres af løbende investeringer, EU-integration, privatisering, øget lokal efterspørgsel, samt at regionen er en del af et større frihandelsområde.

Store investeringer i infrastruktur, miljø, IT, Telecom, teknik og mange andre discipliner, skaber forretningsmuligheder for danske selskaber i flere sektorer.

Makedonske businessoversættelser

Den positive udvikling har også medført en stigende interesse fra dansk industri, når det kommer til eksport, import og investeringer, men potentialet er langt fra fuldt udnyttet.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med makedonske modersmålsoversættere på alle områder, og kan tilbyde kvalitetssikrede oversættelser.

Din tilbudsanmodning

Modtag et tilbud på din tekst ved hjælp af formularen til højre. Hvis du har en større tekst med flere sider, du ønsker oversat, skal du sende teksten i en e-mail. Vi ser din tekst igennem, og laver hurtigt et godt tilbud som du bliver positivt overrasket over!

Kontakt os for et tilbud

Ring 39 15 81 80, og du kan høre mere om de oversættelsesydelser, vi tilbyder, og hvordan vi ellers kan hjælpe dig på den bedste måde.

2016-12-29T15:29:39.5119618Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo