At gøre forretninger i Malaysia

Kuala Lumpur. Forretningsoversættelser til og fra malaysisk

Vi tilbyder kvalificeret forretningsoversættelse til eller fra malaysisk.

I Malaysia påskønnes forretningsforholdet meget, og man ønsker at lære sin forretningspartner bedre at kende. I Danmark kan forretninger drives selv per telefon, men dette er altså ikke muligt i Malaysia, hvor man lægger stor vægt på at opbygge et forhold, med en fremtidig forretningspartner.

Hurtigoversætter tilbyder kvalitet, men samtidigt prisvenlige forretningsoversættelser til og fra malaysisk. Vi vil hjælpe dig i din virksomhedskorrespondance til og fra malaysisk.

Forretningsmøder

Måltider er ofte en del af forhandlingerne, så tak aldrig nej til en middag eller frokost. Punktlighed er vigtigt og forretningsmøder begynder til tiden. Ligesom i Danmark findes der naturligvis en vis tolerance overfor forsinkelser på grund af trafikale problemer, men forsøg altid at kontakte din forretningspartner, for at forberede hende/ ham på din forsinkelse.

Før der diskuteres forretninger, vil man gerne lære hinanden at kende, men selvom betydningen af det personlige forhold er vigtigt for malaysiere, bør du bevare brugen af akademiske titler. Ellers skal Mr. og Mrs. bruges.

Forretningsmarked

De forretningsmæssige muligheder er talrige i Malaysia, her bruges eksempelvis mange millioner på trafiksikkerheden. Kuala Lumpur er en shopping mekka, hvor hele Asien går i butikker.

Hurtigoversætter har malaysiske oversættere der har særlig viden inden for forskellige forretningsområder. Vi garanterer høj kvalitet i vores oversættelser, som du altid får til rimelige priser, og endda med superhurtig levering!

Hvad mere kan man ønske sig? Kontakt os nu!

Du skal sende din tekst, før vi kan vende tilbage til dig med et fordelagtigt tilbud. Kun få af vores konkurrenter kan matche vores priser i forhold til den høje kvalitet og korte leveringstid, som vi tilbyder.

Har du en mindre tekst, du ønsker oversat, for eksempel en annoncetekst der skal bruges i bilindustrien? Klikker du på linket i billedet neden for, kan du læse mere om vores procedure, når du ønsker at bede om et tilbud på en oversættelse.

Ring til os

Vores Project Managers er tilgængelige på 39 15 81 80 , så du er mere end velkommen med dit opkald. Vi hjælper dig gerne videre med din oversættelse!

2016-12-29T15:42:45.0044845Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo