Rumænsk forretningskultur

Vi oversætter dine forretningsdokumenter til eller fra rumænsk

Vi tilbyder professionelle forretningsoversættelser til og fra rumænsk. Ring 39 15 81 80 , og vi fortæller dig mere!

Rumænerne driver deres forretninger effektivt og påskønner at beslutningerne tages hurtigt. Danskerne har i Rumænien et godt ry for at være professionelle, og troværdige.

Forretningsmulighederne er i Rumænien uendelige, og oversættelsesbureau Hurtigoversætter håndterer og behandler dine forretningstekster til og fra rumænsk.

Businessmarkedet i Rumænien

Landet byder på store muligheder inden for flere markedsområder. Eksempelvis inden for sundhedssektoren, tekstiler, møbler, software og mekanik, er der gode forretninger at gøre.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter råder over et netværk af kvalificerede oversættere på alle områder. De befinder sig i forskellige lande, og kan derfor levere din oversættelse, når end du skal bruge den. De er altid modersmålstalende, og har endvidere en vigtig baggrundserfaring i netop det din tekst handler om. Dette betyder at de kan lokalisere din tekst, så det klare budskab i din originaltekst vil være det samme budskab i din oversættelse.

Sådan bestiller du et tilbud

For at vi kan være i stand til at tale om prisen på din oversættelse, er vi nødt til at se tekstfilen først. Vi beregner de grundlæggende omkostninger baseret på en pris pr ord.

Har du en mindre tekst, kan du også udfylde formularen til højre. Uanset hvilket emne din tekst handler om, så angiv venligst enhver præference i meddelelsen, så vi kan give dig en så nøjagtig pris som muligt.

Ring til os og spørg

Hvis du undrer dig over noget, kan du ringe til os på 39 15 81 80 . Kom i kontakt med os, og vi vil diskutere den bedste løsning til din type oversættelse. Vi skræddersyr hele projektet på grundlag af de behov og ønsker du har. Du får altså et helt unikt produkt hos os!

2016-12-29T15:44:21.3181149Z

Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo