Business i Slovakiet

Bratislava, Slovakiet.

Vi tager os af alle dine businesstekster der skal oversættes til eller fra slovakisk!

Den økonomiske vækst i Slovakiet består hovedsageligt af import og eksport af eksempelvis: biler, elektronik, metaller, kemikalier og mineraler.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med freelanceoversættere der har erfaring i forskellige fagområder. Det giver os mulighed for at dække en stor del af det behov, der findes for businessoversættelse til og fra slovakisk.

Lidt om forretningskulturen i Slovakiet

Etikette i forretningsmiljøer varierer naturligvis afhængigt af land og kultur. Når man har forretningsforbindelser i Slovakiet, er det godt at huske på følgende punkter.

  • Et godt håndtryk sammen med øjenkontakt er ligesom du i Danmark er vant til, også underforstået her når du hilser.
  • Hav gerne en gave med på det første forretningsmøde. Husk, at blomster som krysantemum og liljer er begravelsesblomster
  • Slovakkerne, er ligesom slovenerne meget punktlige. Kom til tiden
  • Businessmøder har en tendens til at vare længere end planlagt, væbn dig med tålmodighed
  • Businessmøder afholdes sjældent fredag eftermiddag
  • I løbet af august måned er mange virksomheder lukket

Med lokaliserede oversættere, er du hos os- oversættelsesbureau Hurtigoversætter, sikret den bedste garanti, samt konkurrencedygtige businessoversættelser der er ud over det sædvanlige.

Tilbud

Har du brug for en oversættelse af dit visitkort eller af jeres forretningsaftale? Vi har mange års erfaring med slovakisk businessoversættelse, og vil med glæde hjælpe dig. Send dine tekstfiler til os, og vi vil vende tilbage med et skræddersyet og samtidigt prisvenligt tilbud, som du kan overveje.

Kontakt os hurtigt!

Du er mere end velkommen til at ringe til os på 39 15 81 80. Du kan tale med os over ting du undrer dig over, vedrørende din oversættelse, eller ellers drøfte hvilken løsning der vil være bedst for din oversættelse. Du er også velkommen til at kontakte Project Manageren du ser på visitkortet nedenfor på denne side.

2016-09-29T07:09:45.3520406Z

Nadia Ritz
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo