Virksomhedskommunikation i Iran

Kurdiske forretningsoversættelser i Iran. Forretningsoversættelser til eller fra kurdisk.

Professionelle kurdiske forretningsoversættelser i Iran. Vi oversætter til eller fra kurdisk. Kontakt os på 39 15 81 80 , så fortæller vi mere!

Kurdistan er geografisk opdelt i flere forskellige lande med forskellige kulturer. Sprogkulturelle forskelle er derfor også vigtige at medtage i en oversættelse på kurdisk.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter, kender de små forskelle i dialekterne der findes i det kurdiske sprog. Vi hjælper dig med dine kurdiske forretningsoversættelser.

Kurdistan - regionen hvor lande mødes

Nordlige Kurdistan i Tyrkiet

Kurderne udgør 25 procent af Tyrkiets befolkning. De lever hovedsageligt i den sydøstlige del af Tyrkiet, og repræsenterer hele det nordlige Kurdistan. Mange har dog valgt at emigrere til Istanbul, Alanya og Antalya, hvor arbejdsmarkedet er specielt gunstigt, inden for turisme.

I området Konya, har kurderne formået at bevare deres sprog, og tyrkerne her er blevet påvirket kraftigt af deres kultur og sprog.

Sydlige Kurdistan i Irak

En femtedel af den irakiske befolkning er kurdere. De lever hovedsagelig i de nordlige dele af Irak, der tæller som Syd Kurdistan.

Østlige Kurdistan i Iran

Ti procent af den iranske befolkning er kurdere. De bor primært i den nordvestlige del af Iran og omkring hovedstaden Teheran. Kurderne er sprogligt og etnisk relateret til andre iranske folk.

Vestlige Kurdistan i Syrien

Kurderne i Syrien er bosat i al-Hasakah provinsen som udgør det vestlige Kurdistan. Mange bor i byerne Qamişlo og Hesîçe. Ni procent af Syriens befolkning skønnes at være kurdere.

At gøre forretninger i Iran på kurdisk

De forskellige geografiske inddelinger, har både sproglige og kulturelle forskelle. I en virksomhedskommunikation i Iran, er det vigtigt at vise respekt for de forskelle, der findes. Vi ved, hvad der adskiller dialekter og sprog.

Vi har oversættere i de fleste fagområder, og vi kan tilbyde kurdiske oversættelsesydelser af:

  • Businesskorrespondance via breve, e-mails og faxer
  • Forskellige aftaler
  • Brugermanualer
  • Firmapræsentationer

Med specialiserede kurdiske oversættere har vi hos Hurtigoversætter netop den ekspertise, der kræves for at levere en fejlfri oversættelse.

Tilbudsanmodning

Find ud af hvad din oversættelse vil koste ved at udfylde oplysningerne på formularen til højre. Ved flere sider tekst skal du dog sende os en e-mail, hvor du vedhæfter din tekst.

Vi vil vende tilbage med et tilbud, efter at vi har gennemgået din tekst. Du kan derefter vælge at acceptere tilbuddet eller ej. Hvis du vælger at sige ja, vil vi diskutere detaljerne i projektet, og starter vi med det samme oversættelsen.

Velkommen til at ringe

Vi arbejder med det, vi elsker – nemlig sprog! Vi præsenterer altid en komplet løsning, der passer dig bedst. Velkommen til at ringe til os for at finde ud af mere om, hvordan processen fungerer!

2016-12-29T15:52:24.3194102Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo