Forretningskultur i Wales

Harlech Castle, Wales. Vi oversætter dine forretningstekster til eller fra walisisk

Vi tager os af din oversættelse til eller fra walisisk. Ring nu på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om vores gode service!

Storbritannien består af fire identitetsstærke lande: England, Wales, Skotland og Nordirland.

Virksomhedskulturen i de forskellige regioner er på trods af de forskellige stærke identiteter, stort set identisk i hele Storbritannien.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter udfører professionelle businessoversættelser af dine forretningstekster til eller fra walisisk.

Forretningsmuligheder

Wales arbejder konstant på at forbedre forretningsmulighederne i landet. Nogle af de forretningsområder, hvor der findes gode forudsætninger for forbindelser og investeringer, er inden for områder som design, miljø, energi, sundhed og medicinsk teknologi.

IT, telekommunikation, medier, og bilindustri er andre områder, hvor der også er gode muligheder.

Modtag hurtigt et godt tilbud

Vi er glade for at kunne oversætte din virksomhedskorrespondance til og fra walisisk. Send os det materiale, du ønsker oversat, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter kan, takket være kvalificerede oversættere tilbyde oversættelser på alle områder til overkommelige priser.

Kontakt

Ring 39 15 81 80 hvis du ønsker yderligere informationer. Vi hjælper dig videre og sammen med dig, tilpasser vi oversættelsen så den bliver baseret på dine behov, din aktuelle målgruppe og de lokale forhold der skal tages hensyn til.

2016-12-29T15:53:28.7658542Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo