Forretningskultur i Brunei

Bruneis flag. Vi oversætter dine forretningstekster til og fra malaj

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder forretningsoversættelser i Brunei.

Forretningskulturerne adskiller sig naturligvis fra hinanden afhængigt af landene. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter er velbevandret i hvordan erhvervslivet og sprogkultur ser ud i Brunei.

Vi tilbyder businessoversættelser inden for forskellige områder til og fra Bruneis officielle sprog, malaj.

Overvejelser før forretningsmøder

På et forretningsmøde bør du vise respekt ved at lade den ældste person der er til stede ved mødet, gå ind i rummet først. "Den ældste" begynder sin åbningstale, og derefter lærer man hinanden bedre at kende ved hjælp af lidt smalltalk.

Kritik og negativitet undgås så meget som muligt, men man er mere tilbøjelig til at give et negativt svar, eller negativ respons, end direkte at sige nej.

Forretningsmuligheder - Forretningsområder

Der er råolie og naturgasproduktion der hovedsageligt har gjort Brunei til det rige land, som det i dag er. Indtægter fra udenlandske investorer, sammen med indtægter fra den indenlandske produktion.

Turisme og økoturisme

I 2007 tog Brunei imod 178.000 turister, en stigning på 13 procent fra året før. For at mindske afhængigheden af olie og gasindustrien, investeres der også i turisme og økoturisme.

Fly Royal Brunei Airlines arbejder strategisk for at gøre Brunei til et knudepunkt for internationale rejser mellem Europa og Australien / New Zealand, men også til store asiatiske rejsemål. Vi her i Hurtigoversætter tilbyder oversættelser til og fra malaj i turistsektoren.

Få nu et tilbud

Udnyt vores prisværdige tilbud ved at sende os en e-mail, hvor du vedhæfter din tekst. En af vores Project Managers vil se på dit materiale, og vende tilbage med et tilbud, som du kan overveje.

Er du bekymret over noget, eller ønsker du at vide mere? Ring til os på 39 15 81 80, så kan du komme til at tale med en af vores medarbejdere. Du kan også kontakte Project Manageren du ser på visitkortet nedenfor.

2016-12-29T15:21:42.5992753Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo