Om at gøre forretninger i Georgien

Vi tilbyder forretningsoversættelser til eller fra georgisk

Vi laver forretningsoversættelser til og fra georgisk i alle forretningsområder. Ring til os på 39 15 81 80, så fortæller vi dig mere!

I juni 2014 blev der underskrevet en frihandelsaftale mellem EU og Moldova, Georgien og Ukraine. Dette baner vejen for et godt samarbejde mellem EU og disse tre lande.

Denne frihandelsaftale kaldes for Deep and Comprehensive Free Trade Agreement (DCFTA), og indebærer en gradvis liberalisering af varehandelen.

Tanken er, at afgifter skal afgøres, og at der vil være bedre betingelser for europæiske virksomheder til at investere i de tre lande. Sikkerhedsforanstaltninger, offentlige indkøb, energi og bæredygtig udvikling er andre områder, som kontrakterne dækker.

Georgisk virksomhed

Med frihandelsaftaler, er der nu store forretningsmuligheder i Georgien. Nedenfor præsenterer vi nogle forretningsområder, som er aktuelle i dag.

Energi

Nybyggeri og reparation af kraftværker og investeringer i vedvarende energi.

Kommunal infrastruktur

Planlægning af nye vand-, afløbs- og affaldsanlæg og offentlig transport i byerne.

Transport

Nye veje, motorveje, jernbaner og havneområder udvikles.

Turisme og fast ejendom

Det midlertidige projekt om bygningen af flerstjernede hoteller, for at drage fordel af den voksende turisme og investering i kontor- og forretningslokaler.

Hurtigoversætter har ekspertisen til at hjælpe dig i en forretningsmæssig kommunikation til og fra georgisk. Vores oversættere er specialiserede i forskellige områder, og har altid modersmål.

Få nu et tilbud på din oversættelse

Spar tid og penge ved at bruge os til dine virksomhedsoversættelser til eller fra georgisk. Vi arbejder med højtuddannede oversættere, for eksempel på områder som teknologi, turisme og miljø.

Har du spørgsmål eller ønsker du flere informationer kan du ringe på 39 15 81 80, så kommer du til at tale med en af ​​vores Project Managers.

2016-12-29T15:24:23.5763714Z

Joanne Mensink
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo