Forretningsoversættelse i Tadsjikistan

Tadsjikistan flag. Forretningsoversættelser til tadsjikisk og farsi

Vi hjælper dig med dine forretningsoversættelser til tadsjikisk og farsi. Vi har oversættere inden for alle forretningsområder. Ring 39 15 81 80, så fortæller vi mere!

Tadsjikistan eller Tadsjikistan, som det ofte også er stavet, er en tidligere sovjetrepublik. De officielle sprog her er russisk, farsi og tadsjikisk.

Markedsområder

De stærkeste forretningsområder på markedet er: fødevareindustrien, bomuldsproduktion, vandkraft og aluminium. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter laver oversættelser af alle dine forretningsrelaterede tekster, til og fra sprog i hele regionen.

Forretningskommunikation - farsi, tadsjikisk og russisk

Vigtige naturressourcer i Tadsjikistan omfatter: uran, kviksølv, bly, zink, sølv og guld. Oversættelsesbureau Hurtigoversætter forenkler din virksomhedskommunikation i Tadsjikistan.

Vi oversætter til og fra russisk, farsi og tadsjikisk og sikrer førsteklasse oversættelser ud af dine tekster!

Sådan anmoder du om et tilbud

Udfyld formularen til højre hvis du har en mindre tekst. Vi gennemgår dit tekstmateriale og vil vende tilbage med et tilbud, hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe til os først: 39 15 81 80. Vores Project Managers besvarer de spørgsmål du måtte have, og hjælper dig videre. Vi skræddersyr oversættelsen så den passer til dine behov og ønsker.

2016-12-29T15:49:59.6719469Z

May SundvallAndersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo