Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Forretningsmuligheder på Filippinerne

Forretningsoversættelser til eller fra tagalog eller filipino

Vi tilbyder kvalificerede forretningsoversættelser til eller fra tagalog eller filipino.
Det er nemt og enkelt at være vores kunde. Vi leverer høj kvalitet, lynhurtigt og til en god pris!

Filippinerne er nu Sydøstasiens fjerdestørste økonomi. Den høje vækst skyldes et stærkt indenlandsk forbrug og en kraftig stigning i fremstillings- og byggeindustrien.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til et netværk af tusindvis af oversættere i forskellige forretningsområder. Vi vælger omhyggeligt vores oversættere ud baseret på deres modersmål, baggrundserfaring og yderligere kompetencer.

Hos os får du altid tilpassede og lokaliserede oversættelser af den højeste kvalitet fra eller til tagalog og andre filippinske sprogversioner.

Call centers og outsourcing

Mange callcentre og business proces outsourcing (BPO) -selskaber vælger at lokalisere sig på Filippinerne og har på denne måde skabt tusinder af nye arbejdspladser. Der er altså store forretningsmuligheder.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har mange års erfaring i oversættelse af forretningsrelaterede tekster mellem forskellige asiatiske sprog. Vi vil gerne hjælpe dig i din kommunikation til og fra tagalog, og andre filippinske sprogversioner.

Pristilbud

Vil du gerne vide mere om hvad du skal gøre hvis du ønsker at se et tilbud, på netop din oversættelse? Dette, og mange andre nyttige informationer omtrent det at skulle lave en oversættelse, kan du læse mere om på siden “Tilbud”. Hos os er alt gjort nemmere, du skal blot sende det materiale du gerne vil have oversat, og inden for kort tid vil en af vores dygtige Project Managers tage kontakt til dig, med et godt tilbud.

Hvis teksten er mindre, kan du sagtens benytte dig af bestillingsformularen til højre. Angiv, om du har særlige ønsker, således at vi kan give dig et så godt tilbud som muligt.

Kontakt os

Vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har, og fortæller dig gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde, med din forretningskommunikation oversat til eller fra tagalog eller filipino.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, så taler vi sammen om den løsning der passer bedst til din opgave.

2016-12-30T10:34:31.4284969Z
May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo