Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Forretningskommunikation i Slovenien

Ptuj, Slovenien. Vi oversætter dine forretningstekster fra og til slovensk

Ptuj, Slovenien. Vi tilbyder forretningsoversættelser til eller fra slovensk, af højeste kvalitet. Ring nu til os på: 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om vores unikke services!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til et netværk af freelanceoversættere i forskellige områder i det slovenske erhvervsmarked.

Ring 39 15 81 80, og vi vil skræddersy din oversættelse så den er baseret på dine behov og ønsker!

Businessoversættelser til og fra slovensk

Dine forretningstekster håndteres og behandles af kompetente og specialiserede oversættere med ekspertise inden for tekstens aktuelle fagområde.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter garanterer terminologisk korrekte businessoversættelser, uanset hvilket forretningsmæssige område. Du får kvalitetssikrede tekster til yderst konkurrencedygtige priser.

Det slovenske erhvervsmarked

Det slovenske erhvervsmarked vinder frem. Vi oversætter forskellige businesstekster i den medicinske og kemiske industri, bilindustrien, metallurgi og stålproduktion, samt logistik og distribution, for blot at nævne nogle områder.

Med den mest moderne teknologi og en effektiv måde at arbejde på, kan vi tilbyde kvalitetsprodukter til overkommelige priser.

Lokalisering

Din virksomhedsoversættelse tilpasses lokalt til målgruppen, geografisk placering og andre faktorer, der kan påvirke oversættelsen. Denne type tilpasning kaldes lokalisering og er en naturlig del af vores arbejde.

Tilbuddet

Vi tilbyder forretningsoversættelse til og fra slovensk, til overkommelige priser! Send din tekst til os, og vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et skræddersyet tilbud!

Uforpligtende tilbud

Velkommen til at kontakte os på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere, om hvad vi kan gøre for dig! Tag kontakt til os allerede i dag, og drag fordel af vores unikke og fordelagtige tilbud.

2016-12-29T15:45:30.2780102Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo