Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Forretningskommunikation i Eritrea

Kort over Eritrea

Vi tilbyder professionelle forretningsoversættelser til og fra tigrinsk. Læs mere om hvor nemt det er at modtage et tilbud på din oversættelse.
Vi hjælper dig videre til en succesfuld forretning!

Økonomien i Eritrea har oplevet en betydelig vækst i de seneste år. En stor grund til dette er guld- og sølvminen Bisha. Produktionen af cement fra cementfabrikken i byen Massawa er en anden årsag.

Landbrug er den vigtigste industri i baglandet, men er blevet ramt af ødelæggende tørke. Husdyrproduktion dominerer i de tørre områder. Industrien er primært fokuseret på forbrugsvarer.

Kulturelle forskelle

Vaner og traditioner varierer mellem de forskellige regioner og etniske grupper i Eritrea. Der er kulturelle skillelinjer mellem de overvejende kristne indbyggere i højlandet, og muslimerne i lavlandet.

Samtidigt har den italienske kolonitid og den lange befrielseskrig været med til at skabe en fælles eritreisk identitet, som mange værner om. Vi her i oversættelsesbureau Hurtigoversætter har ekspertisen, der er nødvendig når man skal skelne mellem de eksisterende forskelle, og tage hensyn til dem i en oversættelse.

Tigrinsk/ Tigrinya businessoversættelser

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter kender de forretningsmæssige regler, der gælder i Eritrea. Vores eritreiske oversættere besidder stor viden om sproget tigrinsk eller Tigrinya som det også kaldes, der er det officielle sprog i Eritrea.

Med oversættere der har særlig ekspertise på forskellige områder som landbrug og minedrift, garanterer vi en absolut topkvalitet af din oversættelse!

Lokalisering

Terminologi i mineindustri, landbrug, husdyr og dialektale forskelle er eksempler på lokalisering. Det er nemlig områder hvor der findes forskelle, afhængigt af i hvilken del af landet man befinder sig i.

Vi har viden om lokale forhold, der påvirker et og samme grundlæggende sprog, og sikrer dermed kvalitetsoversættelser.

Tilbud

Har du brug for en oversættelse til eller fra tigrinsk?

Husk at angive de specifikke ønsker, samt den ønskede leveringstid, når du sender dine filer til os. Så kan vi give dig et præcist tilbud fra begyndelsen. Vi kontakter dig, hurtigst muligt.

2016-12-29T15:40:13.4117240Z
Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mariell en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo