Forretningskommunikation i Østrig

Forretningsoversættelser i Østrig

Vi laver professionelle forretningsoversættelser til og fra tysk i Østrig. Tvivl ikke, men ring nu på 39 15 81 80 . Vi svarer på dine spørgsmål, og fortæller dig mere!

Østrigerne er et formelt, effektivt og business-orienterede folk. De bedst egnede samtaleemner når du møder din forretningspartner, er kultur og sport.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter, informerer her om etikette i de østrigske forretningsforbindelser.

Lokalisering

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter ved, hvor vigtigt det er med lokalisering.

Med indsigt i Østrigs lokale sprogkultur og forskellene mellem tysk og østrigsk tysk, garanterer vi kvalitetssikrede oversættelser.

Østrigsk forretningskommunikation

Det kan være en fordel at vide, hvad man skal tænke på under et forretningsmøde, hvor to forskellige kulturer mødes. Nedenfor får du nogle af vores bedste råd om, hvad der kan være godt at have i tankerne, når du møder din forretningspartner i Østrig.

  • Ryst hænder, mens du siger Grüss Gott!
  • Hav altid et oversat visitkort til rådighed
  • Før du kommer til at kende din partner skal du bruge den formelle tiltale Sie (De). Ved offentlige formelle sammenkomster bruges navne og titler
  • Skriftlig kommunikation indledes af Herr og / eller Frau, efterfulgt af titel og navn. Østrigerne er godt klar over, at danskere bruger moderne, uformel tiltaleform, og verden går ikke under hvis du tilfældigvis kommer til at sige noget forkert. Det er heldigvis relativt almindeligt, at man efter et par møder, bruger fornavne.

Excellence i vores østrigske oversættere

Østrig byder på forretningsmuligheder i brancher som: bioteknologi, medicin, multimedie, e-business, og køretøjs og skovprodukter.

Med oversættere der taler østrigsk tysk som modersmål, og har særlig ekspertise på det pågældende område for oversættelse, kan vi garantere en høj kvalitet!

Få nu et tilbud på din oversættelse

Modtag et tilbud ved at følge vejledningen på formularen til højre eller ved at sende os en e-mail, med din tekst. Vi analyserer teksten og kommer tilbage med et tilbud, som kun få konkurrenter kan matche eller overgå, i forhold til den høje kvalitet, vi lover.

Kontakt os i dag

Tøv ikke med at ringe til os på 39 15 81 80 , hvis du har spørgsmål, så kan du tale med en af vores Project Managers. Du kan også sende en e-mail direkte til den Project Manager du ser på visitkortet nedenfor.

2016-12-29T15:43:24.0853922Z

Mariell Karlsen Bakke
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo