Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Forretningsmuligheder i Bulgarien

Vi tilbyder oversættelse af dine forretningstekster til og fra bulgarsk, inden for bl.a. maskinindustrien

Vi tilbyder oversættelse af dine forretningsdokumenter til eller fra bulgarsk, inden for områder som maskinindustrien. Vores motto er: Høj kvalitet, til lavere priser end du er vant til, og tillige med lynhurtige leveringstider!

Der er et stort behov for investeringer i forskellige sektorer i Bulgarien. Infrastruktur, energi, transport, telekommunikation og miljø, er nogle af områderne. Der er gode forretningsmuligheder for danske virksomheder, når det gælder eksport, import og investeringer.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter samarbejder med freelanceoversættere, som udelukkende har bulgarsk som modersmål.

Bulgarsk virksomhed

De vigtigste sektorer i denne import- og eksporthandel er maskin- og køretøjsindustrien. Landet satser også kraftigt i tekstil- og metalindustrien, ICT og turisme.

Antallet af danske turister til Bulgarien udgør mellem 40.000 og 50.000 om året. Flere store danske rejsearrangører er aktive i Bulgarien, og tilbyder destinationer over hele Sortehavskysten.

Tyskland, Italien, Grækenland og Østrig er blandt de største investeringslande. Halvfjerds danske virksomheder inden for brancher som medicin, telefoni, tekstiler, møbler og bilindustri, er aktive på det bulgarske marked i dag.

Bulgarske oversættere

Med indfødte talere af sproget og ekspertise i din virksomhed, kan vi garantere de bedste oversættere. Vi har ingen skjulte omkostninger, men netop et effektivt program hvor vi kan tilbyde konkurrencedygtige oversættelser af den højeste kvalitet, og tillige med meget hurtigere levering!

Gør brug af formularen til højre eller send os en e-mail, hvor du tilføjer det materiale du gerne vil have oversat. Vi kontakter dig hurtigt, for at oplyse dig om en pris, og om hvornår vi kan levere din oversættelse. Det gør vi efter at have talt med en af vores yderst kompetente oversættere.

Kontakt os og få lynhurtig hjælp

Ønsker du at tale med en vores Project Managers, før du sender materiale? Ring da til os på 39 15 81 80, eller send en e-mail direkte, via visitkortet nedenfor. Vi hjælper dig videre, og bevarer alle dine spørgsmål.

2016-12-29T15:22:04.5574709Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo