Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Canadisk forretningskommunikation på engelsk

Vancouver, Canada. Businessoversættelse til og fra canadisk engelsk.

Vi tilbyder businessoversættelse til og fra canadisk engelsk. Kontakt os på 39 15 81 80, så kan du stille dine spørgsmål direkte til os!

I Canada er der gode forretningsmuligheder i sektorer som energi- og miljøteknologi, fabriksautomatisering, og IT og telekommunikation.

Dette er alle businessområder som Danmark allerede har succes i, og forudsætningerne for danske virksomheder til at kunne gøre gode forretninger i det canadiske marked, er således meget gode.

Doing business i Canada

Canadierne har god etik, er velinformerede, effektive, og træffer hurtige beslutninger. Titler er kun trykt på visitkort og bruges ellers sjældent, hvis man ikke befinder sig i de fransktalende dele af landet.

Møder begynder som regel med small talk. Materielle spørgsmål diskuteres uden omsvøb, og normalt træffes beslutninger hurtigere end du måske er vant til. Alle disse tips kan være nyttige at overveje, når man skal gøre forretninger med canadierne.

Fra bioteknologi til papirmasseindustrien

Hurtigoversætter har de færdigheder der kræves til at oversætte på områder som bioteknologi, luft- og rumfart og papirindustrien.

Med så stor en bredde af viden i forskellige discipliner, god lokal viden og højtuddannede oversættere, kan vi nemt tilpasse dine oversættelser så de bliver baseret på de behov og ønsker, du har.

Tilbud

Hurtigoversætter er et af ​​de førende oversættelsesbureauer på det europæiske marked. Hver eneste dag ekspanderer vi kraftigt på det globale marked! Vi arbejder udelukkende med højt kvalificerede oversættere, der har uddannelse i avancerede områder, og i forskellige dele af verden.

Send os en e-mail med dine tekster, og drag nu fordel af vores specielle tilbud. Du modtager et detaljeret tilbud og du vælger helt selv, om du vil tage imod det!

Kontakt os i dag

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har hjulpet mange danske virksomheder og organisationer med højkvalitativ oversættelse, og vi er overbeviste om, at vi også kan hjælpe din virksomhed! Tænk på hvor essentielt det er, at dit visitkort oversættes til et helt korrekt sprog! For slet ikke at tale om jeres forretningsaftaler! Kontakt os nu på 39 15 81 80, og stil dine spørgsmål direkte. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med succesfuld business!

2016-12-29T15:22:24.3654515Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo