Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Canadisk forretningskommunikation på fransk

Montreal, Quebec. Businessoversættelser til og fra canadisk fransk

Vi laver businessoversættelser til eller fra canadisk fransk. Ring 39 15 81 80, og vi svarer på alle dine spørgsmål.

Hurtigoversætter tilbyder businessoversættelser til og fra canadisk fransk.

Vi håndterer og behandler alle typer af dokumenter i forskellige forretningsområder.

Regionale forskelle - vest til øst

De regionale forskelle i Canada er ganske store. Sproget er tydeligt fordelt mellem engelsktalende og fransktalende dele. Virksomhedskultur og måden at forholde sig på her er også forskellig fra område til område! Det er netop grunden til at vi altid lokaliserer din oversættelse, således at den passer til målgruppen.

Østlige Canada

Beboere i de mindre atlantiske provinser i det østlige Canada er mere tilbageholdende og gammeldags.

New Foundland er unikt, med en dialekt og kultur der minder om den irske.

Ontario er landets mest folkerige provins og det økonomiske, politiske og kulturelle centrum. Her betragtes befolkningen som mere konservativ end i andre regioner.

Quebec og andre fransktalende områder i Canada har en stærk kulturel identitet og beboerne er meget nationalistiske. Europæisk indflydelse er stærk her og beboere betragter dem selv som "forsvarere af den franske civilisation i Nordamerika."

Vestlige Canada

Befolkningen i det vestlige Canada (Alberta, Saskatchewan og Manitoba) betragtes generelt som mere åben, afslappet, venlig og mere direkte end i andre regioner.

British Columbia er den provins, der er længst mod vest. Regionen ses ofte som fremtidens land af canadierne selv, og har mere til fælles med eksempelvis Seattle end Toronto. Ligesom mange andre vestcanadiere, føler beboerne sig her distanceret fra dem, der bor i den østlige del - "easterners" (beboere i Ontario og Quebec).

Franske businessoversættelser i Canada

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter tilbyder kvalitetssikrede oversættelser til og fra fransk canadisk. Vi håndterer businesstekster inden for: IT og telekommunikation, samt transport og logistik, for blot at nævne nogle få erhvervsområder.

Tilbud

Ansæt os for kvalificerede og professionelle oversættelser af dine virksomhedstekster. Bed os om et tilbud ved at sende dine tekster via e-mail, eller ved hjælp af formularen til højre. Vi gennemgår materialet, og vil vende tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe 39 15 81 80. Så besvarer en af vores dygtige Project Managers dine spørgsmål, og giver dig flere informationer om hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde. Du kan også sende en e-mail direkte til den af vores Project Managere du ser på visitkortet nedenfor.

2016-12-29T15:22:59.0639210Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo