Forretningskommunikation i Island

Forretningskommunikation i Island

Vi laver forretningsoversættelse til eller fra islandsk, af højeste kvalitet. Ring til os på 39 15 81 80 , så fortæller vi mere om hvordan vi hjælper dig med din oversættelse fra eller til islandsk.

Island er en lille nation, hvor borgerne har et gennemsnitligt højt uddannelsesniveau. De økonomiske udvekslinger med andre lande er meget store.

I folkeskolen er undervisning i engelsk og dansk obligatorisk, og de fleste taler også tysk, fransk eller spansk.

Terminologi

For businessoversættelser kræves der mere indsigt i de forskellige terminologiske udtryk, afhængigt af emnet. Det er netop hvorfor vi anbefaler, at du engager os i oversættelsesbureau Hurtigoversætter. Fordi vi laver din oversættelse fra eller til islandsk, efter de strengeste krav om den højeste kvalitet! Hos os er dette altid underforstået.

Islandske forretninger på engelsk

Sprog er vigtigt for islændinge og er en stærk identitetsmarkering, men man er meget åben for at kommunikere på andre sprog for at fremme kontakterne. I en erhvervsmæssig sammenhæng, er engelsk meget almindeligt.

Børsen i Reykjavik accepterer, f.eks. forretningsdokumenter på engelsk, selv om islandsk er det officielle sprog. For at forenkle administrationen for udenlandske virksomheder, bliver årsrapporter og anden bogføring skrevet på enten islandsk, dansk eller engelsk.

Tiltale

Det er helt i orden at tiltale islandske samarbejdspartnere ved deres fornavne. Et slående eksempel på betydningen af ​​fornavne og deres betydning, er at de i telefonbøger er sat op i alfabetisk orden.

Bestil et tilbud på en islandsk businessoversættelse

Har du brug for at få dine forretningsdokumenter oversat til eller fra islandsk? Det eneste du skal gøre er at sende os den tekst du gerne vil have oversat, og vi laver et godt tilbud til dig, efter at have set på teksten.

2016-12-29T15:27:08.7858907Z

May-Linn Anker Andersen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Female83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo