Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Kroatisk forretningskultur

Vi oversætter dine businesstekster til eller fra kroatisk i Dubrovnik

Dubrovnik. Send dine tekster til os og modtag et prisvenligt forslag til eller fra kroatisk.

Turisme er Kroatiens vigtigste industri og landet har mange turistattraktioner. Øerne langs Adriaterhavets kyst og den middelalderlige by Dubrovnik er nok de mest berømte turistdestinationer.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter hjælper dig med businessoversættelser til og fra kroatisk på forskellige områder.

Det kroatiske businessmarked

Naturressourcerne i Kroatien er mange, og forretningsmulighederne er store. Olie er sammen med vandkræftværker de vigtigste energikilder. Men på trods af disse betydelige aktiver, er Kroatien ikke selvforsynende med energi.

For udenlandske investeringsinteresser er der forretningsmuligheder i landbrug, naturressourcer og turisme. Vi er glade for at oversætte dine forretningstekster til og fra kroatisk uanset hvilket område og type dokument.

Kroatiske businessoversættelser

Oversættelsesservice Hurtigoversætter tilbyder professionelle businessoversættelser. Vores oversættere har kroatisk som deres modersmål, men har også ekspertisen i netop din oversættelses emneområde. Det sørger vi for, når vi vælger en oversætter i vores database.

Vi leverer tekster af højeste kvalitet til konkurrencedygtige markedspriser. Altid inden for den aftalte leveringstid. Du får kvalitetssikrede businessoversættelser, der er klar til brug straks efter levering.

Få nu et tilbud på din oversættelse

Ønsker du at vide, hvad omkostningerne vil blive, hvis vi oversætter din tekst? Anmod om et tilbud ved hjælp af formularen til højre, eller hvis du har en stor mængde tekst, skal du sende os en e-mail.

Vi gennemgår materialet og giver feedback så hurtigt som muligt med et imponerende inde godt prisforslag som du derefter kan overveje i fred og ro. Du skal aktivt acceptere tilbuddet før vi kan komme videre i processen.

Spørgsmål?

Ring venligst 39 15 81 80, og tal med os, hvis du har spørgsmål.

Du kan også kontakte en Project Manager via visitkortet nedenfor. Klik på e-mail linket, og din e-mail besvares hurtigst muligt.

2016-12-29T15:42:01.0550900Z
Mogens Snedker
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Mogens en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo