Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

Mexicansk erhvervskommunikation

Vi oversætter din forretningsaftale til og fra spansk i Mexico City

Vi oversætter din forretningsaftale til og fra spansk i Mexico city. Send dine tekster til os, og vi vender tilbage med et prisvenligt tilbud!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har adgang til et stort netværk af specialiserede mexicanske oversættere i forskellige områder.

Vi har den ekspertise og kapacitet der kræves for nøjagtige oversættelser af højeste kvalitet, uanset forretningsområde.

Businessoversættelser til og fra mexicansk spansk

Nogle områder, hvor forretningsmulighederne er gode i Mexico, er: køretøjs-, minedrift-, olie og gas-, og miljøsektoren. Også i IT og telekommunikation, er der gode muligheder for at drive forretninger.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter skræddersyr oversættelserne baseret på de behov og ønsker du har, og leverer altid kvalitetssikrede oversættelser.

Viden og etikette

Når du hilser på din mexicanske forretningspartner, skal du give vedkommende en hånd, mens du siger "Mucho gusto". Mulige titler skal anvendes ved tiltale sammen med efternavn. Hvis du ikke kender titlen på din forretningspartner, så tiltal personen med Señor / Señora eller Señorita.

Bed om en god pris

Anmod om et tilbud på din oversættelse ved at udfylde formularen til højre, eller ved at sende en e-mail til os, sammen med dine tekstfiler. Vi gennemgår materialet og giver dig feedback så hurtigt som muligt med et tilbud, som vi mener du vil have svært ved at modstå!

Vi garanterer kvalitetssikrede tekster til yderst konkurrencedygtige priser. Med vores korte leveringstider, kan vi altid levere inden for den aftalte tid, ofte selv før!

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information? Ring 39 15 81 80. Du er også velkommen til at kontakte vores Project Manager via visitkortet nedenfor.

2016-12-29T15:30:55.7775876Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo