Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Kundens Behov - Vores Fokus

At drive forretninger i Schweiz på fransk

Schweiziske alper. Forretningsoversættelse på schweizisk fransk.

Vi tilbyder forretningsoversættelse til eller fra schweizisk fransk.

Schweizerne er høflige, diskrete, punktlige og opsat på deres privatliv.

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter, har den sprogkulturelle forståelse og de sproglige færdigheder der kræves, for fejlfri businessoversættelser i Schweiz.

Forretningskultur i Schweiz

Den mest almindelige tiltale i den franske del af landet er "Vous". I Schweiz anvendes De formen sammen med vedkommendes efternavn.

Du må altså ikke bruge uformel tiltale. Husk at give en hånd, når du hilser og præsenter dig selv med efternavn eller fornavn og efternavn. Når mødet er afsluttet, og i går hver til sit, giver du igen en hånd mens du siger "Farvel Herr/Frau NN".

Schweizisk-fransk erhvervskommunikation

Schweizere er altid punktlige. De kommer hellere et helt kvarter tidligere, end de risikerer at komme fem minutter for sent.

Ring og fortæl hellere at du er forsinket, hvis du har mistanke om, at du vil være lidt forsinket. Dette viser at du tager selv de fem minutter seriøst. At komme for sent til et møde uden at du har ladt høre fra dig, kan direkte ødelægge hele forretningsforbindelsen.

Nogle punkter, som kan være nyttige at vide, er:

Tilbud

Vi kan hjælpe dig med korrekt oversættelse af alle dine forretningsdokumenter. Tænk på hvor vigtigt det er at f.eks. dit visitkort og jeres kontrakter bliver korrekt oversat! Det er altafgørende, og du viser desuden din forretningspartner at du er engageret i jeres forbindelse.

Modtag et tilbud på din oversættelse til eller fra schweizisk fransk gennem formularen til højre. Ellers skal du sende os teksten som du ønsker oversat. Vi vil vende tilbage så hurtigt som muligt med et overkommeligt tilbud.

Kontakt os per telefon

Ring venligst 39 15 81 80, og vi vil hjælpe dig videre og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Du kan også sende en e-mail direkte til vores Project Manager via visitkortet nedenfor.

2016-10-04T12:42:35.4390022Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Send Fatima en e‑mail
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo