Om at gøre forretninger i Ungarn

Ungarske forretningsoversættelser af højeste kvalitet

Vi laver prisværdige forretningsoversættelser til og fra ungarsk. Din tilfredshed er altid vores mål!

Oversættelsesbureau Hurtigoversætter har lang erfaring med ungarsk businessoversættelse inden for energi- og miljøteknologi, industri, IT og Telecom.

Erfaring og kompetence

Vi har udført over 302 000 opgaver for privatpersoner, virksomheder og organisationer til 25-04-2015. Vi garanterer kvalitetssikrede businessoversættelser fra eller til ungarsk.

Ungarske virksomheder

Forudsætningerne for at drive forretninger er generelt meget gode i Ungarn. Der er store forretningsmuligheder inden for miljø, elektronik, bilindustri, it og telekommunikation for blot at nævne nogle få forretningsområder.

Adskillige verdenskendte leverandører i forbrugerelektronik og bilindustrien er etableret i Ungarn. Derfor er behovet for oversættelser fra og til ungarsk og andre sprog, stort.

Hvad koster en oversættelse til ungarsk?

For at kunne svare på dette spørgsmål, skal vi først se dit materiale. Send derfor din tekst til os, og vi vender tilbage til dig inden for meget kort tid, med et rigtig godt tilbud!

Har du en mindre tekst er det fint at bruge formularen til højre. Hos os får du høj kvalitet til meget lave priser. Spar tid og andre uforudsete udgifter ved at lade os klare din mission. Vi har oversætteren der er bedst egnet til netop din oversættelse!

Kontakt os hurtigst muligt

Ring venligst på 39 15 81 80, for yderligere information. Vi kan hjælpe dig med din businessoversættelse til eller fra ungarsk i alle forretningsområder.

2016-12-29T15:51:23.9433732Z

Olivier Falk-Rønne
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

Male83950
customer service
American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo