Hurtig
oversætter
Kundens Behov - Vores Fokus
Hurtig
Kundens Behov - Vores Fokus

Forretningskultur og erhvervskommunikation i Vietnam

Vi oversætter dine forretningstekster til og fra vietnamesisk

Fremstillingsindustrien er et stort eksportområde i Vietnam. Vi tilbyder forretningsoversættelse til og fra vietnamesisk, og inden for alle mulige forretningsområder. Ring i dag på 39 15 81 80, og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig. Vi skræddersyr din oversættelse, helt efter dine præferencer!

Vietnamesere er hårde businessfolk. Holder du hovedet koldt og har du lidt tålmodighed, vil det dog højst sandsynligt altid lykkes dig, at forhandle med dem.

Husk, at mænd og kvinder ikke rører hinanden fysisk, og at du skal begrænse dig i din gestikulation. Det anses nemlig (som i mange andre lande) for uhøfligt og bryskt, hvis du bruger hænderne for meget, når du taler.

Forretningsmuligheder i Vietnam

Der er gode muligheder på mange forretningsområder i Vietnam. Produktion er en af ​​disse. Fremstillingsindustrien importerer bl.a. maskindele fra Vietnam.

De primære eksportvarer er olie, tøj, sko, ris og kaffe. Samtidig er efterspørgslen efter udenlandske varer øget, pga. landets hastigt voksende middelklasse.

Hurtigoversætter tilbyder forretningsoversættelser til og fra vietnamesisk, altid med 100 % korrekt terminologi, og altid oversat af en oversætter, der har forstand på netop dit brancheområde.

Visitkort

Når du har et forretningsmøde, skal du altid starte med at udveksle visitkort med din forretningspartner. Tag imod visitkortet med begge hænder, bogstaveligt talt. Herefter tager man sig god tid med at studere visitkortet. Det er vigtigt at du udtaler alle navne korrekt, og at du kender personernes titel. Dette viser at du har respekt for den anden part, og samtidigt, at du sætter pris på mødet. Husk altid at medbringe et stort antal visitkort. Og husk at vi kan hjælpe dig med at oversætte dette, samt alle andre dokumenter som du skal bruge i din forretningskorrespondance.

Få et tilbud på din forretningsoversættelse til eller fra vietnamesisk

Scan og vedhæft det materiale, du ønsker oversat i en e-mail, og vi laver et godt tilbud til dig.

Ring nu på 39 15 81 80, og vi fortæller dig mere om de oversættelsesydelser, vi kan tilbyde. Vi er markedets førende oversættelsesbureau når det kommer til oversættelser fra og til det asiatiske marked!

2016-12-29T15:52:47.4467227Z
Fatima Vangen
Vil du vide mere?

Stil dine spørgsmål direkte til denne specialist.

American Translators Associations logoEUATC og VviN’s logoProz’ logoDIN CERTCO’s logoKiva supporter-logo